Mi a napirendetek 5-6 hónapos tápszeres babával? Hozzátáplálás után mikor vannak az etetések, alvások?
5 és fél hónapos a lányom!
Nos reggel 7 kor kel kb, utána egy fél órát játszunk a mi ágyunkban, aztán ő eszik 120 tápot, ezután belerakom a hordozóba a szoba közepére és összetakarítok, porszívozók. Ezután még mindig hordozóban van, beviszem a fürdőszobába velem szembe és én lezuhanyozok,itt a cumit a szájába adom, mert ha kinyitom a vizet attól elalszik, (ugyaniígy a porszívótol, hajszárítótól), mikor kész vagyok már be is tehetem a kiságyba, mert elalszik, ha felkel, ezután kap egy fél üveg bébiételt gyümölcsöt!
Játszunk én közben pakolászok, a földön szoktuk a legtöbb időt tölteni, játszónyönyegen. Aztán megint alszik, a félüveg bébiétel 2 órára elég neki, miután felkelt tejpépet kap, vagy bébiételt táppal, tehát erősebbet, ha ilyet kap 4-5 óránként eszik, délután többet fennt van, de itt is 2 x alszik, Este fél8-kor fürdünk, ezután még van egy fél órás alvás, miután felébred, jól lefárasztjuk, olyan fél 10 körül eszik, és ahogy kiveszem a szájából a cumiüveget, belerakom a cumit és már alszik is, kb hajnal 2-3-ig, itt tápot kap, visszalszik reggel 7-ig.
Valahogy így néz ki, de van hogy ha tudom hogy alvás jön úgy intézem hogy akkor menjünk le, és a jó levegőn még nagyonbbakat alszik!
Remélem segítettem.
Bocs a hibákért itt van a kezemben! :)
Szia.
Az én kisfiam 6hónapos,reggel 8körül ébred,tápit reggelizik,aztán picit eljátszik magában amíg én kávézom,reggelizek,felöltözöm.Aztán őt is felöltöztetem,kiszellőztetünk,játszunk és alszik kb 1.5órát.Felébredés után ebédel (főzeléket),mosdás,tea és játszunk.Tisztábatétel után irány a levegő,sétálunk kb.1órát(attól függ milyen az idő),picit szundít a babakocsiba.Uzsi(16h körül),tejpép utána elvan magában,du is alszik 1.5 órát.Este 8h fürdés,utána vacsi (tápszer),böfi és alvás kb.9-kor:),és reggelig szundikál.
6hós kisfiú anyuja
Szia
A lányom most 5 hós és 1 hetes.
3 hós koráig csak szopott, mostmár tápszeres és gyümis.
a napirendünk a következő:
Hajnal 3 körül tápizik (fél adagot, kokisan),visszaalszik ált fél hatig.
Reggel 6 óra, bekajál rendesen, itt már nem alszik vissza, megy a hepaj, móka kacagás, full kipihent.
9 óra, ekkor szoktam gyümit adni neki. Kaja után egy órával bealszik 20-30-40 percre.
(11 vagy) 12 óra. (A gyümi után van h nem bír ki 3 órát) ilyenkor mindig alaposan belakmározik tápiból. Gyorsan öltözés és irány a park köv evésig, kinnt 30-40 perc alvás.
Du 14.30- 15 órakor kaja, alvás nuku.
17.30- 18 órakor kaja, ezután egy órával bealszik, ilyenkor akár egy órára is.
Nyolc, fél kilenc körül fürdés, ez kb 30 perc. Rögtön utána vacsi: tejpép, néha kis tápi a miheztartás végett, és kb kilenctől alvás - kb 3-ig
elvétve előfordul, hogy nem hajnal 3-kor, hanem 5 -kor kel, és emiatt egy órával korábbra módosul a reggeli menetrend
ennyi :)
A kisfiam 6 hónapos. Fél ötkor ébred, tápi. Még utána visszaalszik 7-ig. Utána játék, 9 körül fél óra szunyó. Utána 10 körül egy üveg gyümi. Dél körül séta (kb. 1 óra). Után főzelék. 3 körül 3/4 óra alvás 5 körül gyümi.
Fél hétkor fürcsi, majd tápi és alvás hajnalig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!