5hónapos tejérzékeny babátoknak mit adtok enni?
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de olyan jó, hogy a kislányod bírja a hozzátáplálást.
Ez egyáltalán nem kevés, amit eszik.
Az én kisfiamnál 4 hós kora óta próbálkozunk, most öt hós, de eddig mindentől fáj a hasa, iszonyú szeles lesz és az arca, füle, buksija 1-2-3 nap kóstolgatás után tiszta ekcéma....nagyon el vagyok keseredve...egyetlen egy étkezést sem tudok kiváltani, mert nincs olyan étel, amit bírna, most készülünk vissza a gastroenterológushoz!
Ti nagyon szerencsések vagytok!
A babák egyébként nem unják meg ilyen hamar az ételeket, hiszen még nincs viszonyítási alapjuk.
te jó isten.öt hónaposan három étkezést kiváltottál?nem semmi.
de tudom nem ez volt a kérdés.Lehet,hogy neked unalmas,de neki biztos nem.Ez még elég sokáig így lesz.a sinlacot én is akartam javasolni neked
OFF
Kérdezhetek? Hogyan derült ki, hogy tejérzékeny? Előtte anyatejes vagy tápszeres volt? ÉS a tejérzékeny babának hogyan kell pótolni a tejet, mármint helyettesítő "anyag" van? Bocs, de érdekelne.
Nekem 1 éves koráig állt fenn a tejfehérje érzékenység gyanúja. Neocate tápszert kapott, amit Sinlaccal adtam, hogy jobb ízű legyen.
Szerintem sem unja meg, még kicsi hozzá. Ahogy telnek a hetek egyre több dolgot tudsz majd neki adni. Nemsokára jöhetnek kekszek, a husi és lassan egyre nagyobb lesz a kínálat a gyümölcsökből is.
Sziasztok,az ebéd és az uzsonna még nálunk sincs kiváltva csak kóstolgatunk.De mivel nem erre akartam kitérni azért nem részleteztem.
Konkrétan nincs kimutatva hogy tejérzékeny,de mivel probléma volt a székletével és az eredmények negatívak lettek igy azt javasolták hagyjam az anyatejet és milupa pepti 1 et kap.Majd 1 éves kor után ismét eszik tejes dolgokat,mert addigra ha az is lenne kinövi.Ha mégse akkor gasztroenterologus a következő lépés.Én is kiakadtam mikor így alakult,de az ő érdekében nem kísérletezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!