Bárányhimlőre rázókeverék? A másik, szerint nem.
Az egyik doki azt írt fel, rázókeveréket a másik meg Panthenol habot (ez olyan 3000 ft-körül lesz, most ment el a aférjem venni). azt mondta a másik doki hogy ne kenjem rázóval, mert nem jó. a lekent bőrfelületen a a nedvedző hólyagok jó táptalajai a baktériumoknak. azt mondta ha már bekentem, akkor ne mossam le hagyjam lekopni és utána már ne kenjem ezzel.
kinek mit javasoltak?
16 hónapos a kisfiam.
én is csak azért vittem dokihoz, mert a nagyobbik fiunknak tavaly volt ugyanilyen és arra azt mondták hogy kúszószemölcs, másik orvos meg hogy himlő. ott nem tudták eldönteni , mert kevés volt (kb15 pötty). de utólag már tudom hogy az volt, mert dettó ugyanilyen volt mint most a kicsinek. a nagyobbik akkor volt 2 és fél éves.
Meg ha nem kapja most el, akkor biztos az volt neki is. de úgyis az volt. egyrészt örülök, hogy ilyen hamar átesnek rajta csak a kicsit megviseli nagyon. éjszaka is felkelt vagy 10x. :(
de sebaj, majd csak elmúlik egyszer.
A fiam pont most volt bárányhimlős. Pénteken lett végre egészségesnek nyilvánítva. :)
Semmi mást nem írt a doktornő, csak fenistil cseppet és mentolos hintőport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!