Mikortól lehet Danoninot adni a babáknak? Egy 9 hós. Baba anyukája.
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 09:37
1/7 anonim válasza:
szia, adhatsz már neki, de az én védőnőm és véleményem szerint is inkább gyümölcsyoghurtot adj neki, barackosat stb, epreset csak később, ahogy a gyümölcsöket is javasolják
2/7 anonim válasza:
A picikém 8 és fél hos és 6 honapos korátol adok neki danoninot,minden reggel.semmi baja és nagyon szereti
3/7 anonim válasza:
Én inkább babajoghurtot adnék neki. Az kifejezetten babáknak van és nagyon fincsi. A kislányom imádja. 9,5 hónapos és már két hónapja kapja a babjoghurtot. A Danonino nem babáknak hanem gyerekeknek van.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen,én is vettem,hogy adni fogok neki,de olvastam a dobozán(amit az üzletben nem tettem meg sajnos),hogy guargumit és xantángumit tartalmaz.Ezek mik akkor most?
2009. febr. 23. 09:59
5/7 anonim válasza:
Szerintem se adjál még!Az én babóm is 9 hós,és én készítek neki joghurtot.Natur joghurthoz keverek gyümit,és isteni finom.Nálunk a sláger a barackkal kevert.Igaz ezt jelenleg csak bébidesszertben lehet venni.
Én kb 1 éves korától tervezem,hogy adjak neki.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok!
A guargumit a guarbab magjából állítják elő!A guargumi (más néven guarenyv, guargyanta vagy guarmézga) a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab (Cyamopsis tetragonoloba) magjának endospermiumában található mézga. A magvakat lehüvelyezés után őrlik. A végtermék legtöbbször egy könnyű, fehér vagy halvány színű, durvább vagy finomra őrölt, vízben oldódó por. Kiterjedten használják az olaj- és élelmiszeriparban.
7/7 anonim válasza:
Én is babajoghurtot adok,az én babám is 9 hós.Danoninot kb.2-3 éves koráig biztos,h nem fogok adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!