Miért kell (szoktak) minden fözelékbe krumplit rakni? Az 5 honapos fiam nem szereti a krumplit és most akarok elöször sütötököt, sárgarépát adni akkor ezekbe is kell krumpli?
Nem kell mindenbe krumpli.Viszont én már keverem neki olyanokkal amit már evett(alma,stök,répa..stb) mert úgy tartalmasabb.Igen ha most adsz neki először csak pár kanállal holnap már többet.
üdv
Krumpli elvileg az első olyan dolog ami alap és ha szereti elég sokszor fordul elő az ételek között.
A krumplit más főzelékekhez sűrítésre is használják amíg még nem ehet rántást habarást.
próbáld meg főzővízzel krémesre csinálni (turmixgép, botturmix). Nekem azt mondta a védőnő, ha nem eszik meg valamit tartsak egy hét szünetet és próbáljam meg újra. A sütőtököt általában minden Baba szereti és a répát is szerintem ezeket önmagában is adhatod krumpli nélkül.
Én Holle biorizst hazsnálok, nem teszek minden kjcsiba krumplit. 70 ml vízbe két evőkanál rizspehely kicsi kavarás és kész. 9 hónapos lányom imádja zöldségpürékkel, meg husival. Amúgy a krumplit még mai napig nem eszi meg magába, csak ha valmivel keverem. Lehet a Tiéd is megeszi ha kevered.
Én a sütőtököt úgy csinálom, hogy 110 g sütőtök, 60 g krumpli és 20 g husi. Nagyon fini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!