Kamillával miért nem törölhetem a picim szemét?
Születése óta váladékozik a bal szeme(Csipásodik)picuromnak,aki most 6 hónapos!A védőnő azt mondta,kamillával ne töröljem,pedig ugy tudom,gyulladásgátló!Március 30-ra van időpontunk a szemészetre:(
Most akkor valóban ne használjunk kamillát:)
Ti mit javasoltok?
Szia!
Nekünk a védőnő mondta a kamillát (rendeset, nem filtereset), sajnos az nem vált be, bár amikor nem törölgettem vele sokkal csúnyább lett a szeme. 4 hónapos koráig váladékozott, de mivel el szerettem volna kerülni a szemészetet, megkérdeztem egy drogériában az eladót. És a szemvidítófüvet ajánlotta. Én ezt felesbe készítettem el a kamillával, és az egyik szeme 4 napon belül, a másik másfél héten belül teljesen rendbejött. De az anyatejes verziót később én is hallottam. Egyébként folyamatosan töröltem kamillával, és nem lett sem allergiás, sem száraz a szeme és körülötte sem.
Jóllehet, március óta nagyot nőhetett a baba, mégis ide írom:
Egy nővértől tudom, hogy az újszülött baba szemébe, a szülészeten ezüstkolloidot, vagy ehhez hasonlót cseppentenek.
"Az ezüstkolloid külsőleg a következő betegségek esetén alkalmazható:
Aknés, pattanásos bőr, ótvar, skarlát, gombás fertőzések, bőrrák, szemgyulladás - kötőhártya gyulladás, fülgyulladás, szájnyálkahártya fertőzés, sebek, sérülések, horzsolások, herpesz, HPV-vírus, égés, napégés, fagyás, szemölcs, ekcéma, csípések, kiütések, bőrgombásodás, korpásodás."
Beszerezhető - az ezüstkolloid nevet beírod a google keresőbe, vagy tájékozódsz patikában.
Barátsággal:
62/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!