Tápszerből tejbegrízt?
Figyelt kérdés
hogy lehet tápszerből tejbegrízt csinálni 9 hós elmúlt. vacsira az jó lenne neki, általában főzeléket kap... illetve pl fagyasztott meggynek a levét odaadhatom neki picit felhígítva. meggyet főztem ma, és ami kimaradt levét gondoltam.2011. márc. 19. 16:56
1/9 anonim válasza:
A grízt vízben puhára főzöd űrű legyen!), ha kész, leveszed a tűzről és hozzákevered az elkészített tápszert (már ne főzd tovább!). Picit hagy állni, hogy felszívhasson a tápszerből valamennyit!
Meggylé: nyugodtan odaadhatod, nagyon finom :)
2/9 A kérdező kommentje:
szóval jól értem?: megfőzöm sima vízben a grízt és amikor kész a sűrű cucchoz hozzákeverem a tápszerport?hagyom picit "összeérni" és jó étvágyat?
2011. márc. 19. 17:03
5/9 anonim válasza:
Jaj, nem a tápszerport, hanem a kész tápszert (folyadékot).
6/9 A kérdező kommentje:
jaaaaa okés :)
2011. márc. 19. 17:29
7/9 anonim válasza:
Próbáltam,de undoríró,akkor inkább adj neki korának megfelelő tejpépet.
8/9 anonim válasza:
Én sinlac-kal csanáltam ugyanígy grízt. Az finom, megették a fiúk.
9/9 A kérdező kommentje:
tejet nem ehet, a tápszerünk is tejmentes... megpróbálom, ha nem jó, akkor többet nem...
2011. márc. 20. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!