Van olyan internetes oldal, ahol online nevezhetem a babámat pl. fotózásokra, reklámfilmekre stb?
Hmm, látom, le lettem pontozva (első hozzászóló vagyok). De miért is? Persze hiába is várnék választ.
Nem értem ,miért jó az, ha így dicsekszünk a gyerekkel? Ismerek olyat, aki összevissza cibálta szerencsétlen babát némi pénzmagért. Otthon meg le se tojta, nem adta meg neki a kellő harmóniát. Félreértés ne essék, NEM feltételezem a kedves kérdezőtől ezt, de télleg.
Nagyképűség nélkül mondom, hogy az én 20 hónapos kislányom ritka szép és kedves baba, akárhol járunk vele, megáll az élet, de tényleg, mindenhol abszolút középpont (fürdőben, usziban stb.).
Eszembe sem jutott volna ilyen baromságokra cibálni, inkább elmegyek vele az erdőbe sétálni...
minden szülő úgy neveli a gyermekét ahogy szeretné, s ezt sztem tiszteletben lehet tartani, csak egy netes oldalra lett volna kiváncsi....
nem merültem bele, a babavilág oldalán próbálkoztam, de nekem nem sikerült feltennem a képet többszöri nekifutásra sem így feladtam
Szia. Van most babaszépségverseny a picibaba.hu-n, és a babavilag.hu-n is. Az utóbbit említette már egy előző hozzászóló, neki üzenem, hogy sikerült feltöltenie a képet, de ezek csak jövő héten jönnek ki valamikor, mert szerdán lezárul a mostani verseny, és a most feltöltött képek csak utána jelennek meg! Nevezd csak nyugodtan, jól esik az ilyen egy anyai szívnek!
Az ilyen hülyékkel meg ne foglalkozz mint az 1. válaszoló. Mintaanyának képzeli magát, közben ostoba és csak kötekedni jár ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!