Leírná nekem valaki pontosan, hogyan kell adni a gyümölcsöket a babának?
alma ,őszibarack,meggy,banán,körte,szölö(héja,magja nélkül)sárgabarack!
Úgy kezded,hogy reszelt alma leve 1 kanál majd ha nincs tőle baja másnap 2 kanál majd 3.nap egy kis almapép is mehet majd 4.nap amennyi jól esik neki!Majd folytatod az őszibarackal és így tovább!
A ényeg,hogy mindíg csak 1 ízt adj neki mert ha valami baja lesz(hasfájás,kiütés,allergia)akkor tudod,hogy mitől!Ha már 2 ízt evett akkor keverheted!
Ha esetleg egy jó tanácsot elfogadsz:Nekem a védőnőm azt mondta,hogy az alma,őszibarack után már mehet a zöldség(krumlp,sárgarépa,sütőtök)mert ha nagyon hozzászokik az édes gyümikhez akkor utánna nehezen fogja elfogadni a zöldségeket!
Sok sikert a hozzátáplálásban!
hát igen jóformán most én is csak azokat tudom neki adni ami üveges.
Őszibarackot,almát és banánt már kapott.
De olyan sok fajta van amire az van írva,hogy 4 hónapos kortól és még sem lehet adni.
nálunk nem volt sorrend, ősz elej volt
de csak 6 hósan kezdtem: banán, alma, körte, szilva, szőlőlé,őszibarack-összekevertem 2-3 félét és ette
a zöldségeket nem akarta enni, úgyhogy nem erőltettem az elején
most 2 éves és nagyon nagyon jó evő
4 hónaposan ne adj még nemi anyatejen/tápszeren kívül mást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!