Már nem TUDOM, hogy mit tudok csinálni a 7hetes kislányom hasfájásával!?
Figyelt kérdés
KÉRLEK SZÉPEN SEGÍTSETEK!+!!!!!Nappal is van úgy, hogy sír éjszaka is már nem tudom mit csináljak? Adtam neki az infacolt, espumisant, mecsek baby teát! Nem bír kakálni amikor ezik azután fáj a pocija. Tápszeres baba!2011. márc. 19. 08:15
1/8 anonim válasza:
Az én kisfiam is ilyen volt... Nekünk bejött a pocakmasszázs és a tornáztatás. A védőnőtől/gyermekorvostól érdeklődj a technika után. A Babytea ugye nem az instant (cukrozott) változat? Próbálj inkább édeskömény teát cukor nélkül. Kitartás,nemsokára "kinövi"!
2/8 anonim válasza:
Szia!
Milyen tápszert használtok?
Amikor az én kisfiam 7hetes volt,én Milupa Komfort 1-est adtam neki,mert ő is nagyon nagyon hasfájós volt.Ez a tápszer nagyon bevált nekünk.Ez a tápszer szorulásos,hasfájós babáknak van.Persze nem rögtön várható a hatás,nekünk is 1-2hét múlva volt észrevehető,hogy már nem sír annyit és kakilni is tudott rendesen.
A Bebásat mi nem próbáltuk,de testvérem használta és nem volt egyáltalán jó a babájának.Ugyanúgy fájt a picinek a hasa tőle.
3/8 anonim válasza:
Nekünk a doktornő írt fel gyógyszertárban összekeverős cseppet és a grip water-t adjuk mellé. Most már sokkal jobb a helyzetünk. Ja és a tápszert babavízből csináljuk.
Jobbulást a picinek
4/8 anonim válasza:
Szia!Átérzem a helyzetedet mi is így voltunk.Már sírtam vele együtt.Kipróbáltunk MINDENT!infacol,espumisan,gripe water,masszázs,tornáztatás...és semmi!Már nagyon kivoltam!És itt olvastam a Papaverines cseppről amit a doki ír fel és a patikában keverik.10ezer forintot hagytam a patikában elötte és ez 200ft volt és HASZNÁLT!!!1hetes kúra után!Itt sokan írták h aluszékonyabb lesz tőle de nem!Próbáld+!Én csak ajánlani tudom!Kitartás!2hós kislány anyukája
5/8 anonim válasza:
Lehet a tápszertől is. Próbáljatok tápszert váltani. Nekünk is csak a 3. fajta vált be, mert az egyiktől szorulása lesz, a másiktól kipattogott.
6/8 anonim válasza:
Nálunk is csak a papaverines csepp jött be,és nem volt tőle aluszékony a pici mert a doki nem irt bele nyugtatót.a kakilásra pedig Laevolac szirupot szoktam adni.
7/8 A kérdező kommentje:
Beba Ha start pro ezt a tápszert adom neki mert azt mondják,hogy ez a legjobb az anyatej helyett!De,sajnos nagyon drága!
2011. márc. 19. 14:02
8/8 anonim válasza:
Elvileg jó ez a tápszer, de nekünk pl a humana Ha vált be. Csak nem tudom elfogadja-e a beba után, mert rosszabb az íze. Próbáljatok ki másikat, mert tényleg lehet hogy ettől van. Mi próbáltuk előtte a milupa aptamilt, bebát, de nem voltak jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!