Írnátok konkrét linket, hogy a picibaba.hu-n pontosan hol lehet nevezni a szépségversenyre?
Figyelt kérdés
Olyan béna vok,nem találom...Köszönöm2009. febr. 22. 19:53
2/15 A kérdező kommentje:
Fél éves.
2009. febr. 22. 20:16
3/15 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem mert külön kategóriák vannak!Az én kislányom is féléves.Be akartam nevezni az"apa csak egy van" versenyre de nem tudok olyan kicsi méretet csinálni!Ez a verseny is érdekel.Ez 02.28 án indul,amit linkeltem az meg már megy de attól még tudsz nevezni.Sok sikert.
4/15 anonim válasza:
De ha így könnyebben megy akkor itt van ez! [link]
5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:D
2009. febr. 22. 20:35
6/15 anonim válasza:
Te mivel csinálod a képet hogy 2mb alatt legyen mert én nem tudok csak 3mb felett!
7/15 anonim válasza:
Az előttem válaszolónak írnám, az én kisfiam is fent van. Én digitális fényképezővel csinálom a képeket 2560*1920-as felbontással és kb 1,5mb a méretük.Nem tudom, hogy mivel és milyen felbontásba készíted a képeket, de esetleg próbálj állítani a felbontáson.
8/15 A kérdező kommentje:
Ha paintbe beilleszted,kép menüpont/nyújtás-döntés,és itt át tudod a felső két függőleges-vízszints %-ot állítani.Próbáld meg 100% ról 30%ra,és nézd meg mekkora lett a képméret.És így tudsz kisérletezgetni,amíg nem lesz jó a méret.
2009. febr. 22. 21:00
9/15 A kérdező kommentje:
Ha irsz privit,esetleg átküldöd a képet én átméretezem,h jó legyen.:D
2009. febr. 22. 21:01
10/15 anonim válasza:
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!