Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit ehet-ihat majd a baba...

Mit ehet-ihat majd a baba altatásos műtét után?

Figyelt kérdés
Kisbabámat nemsokára műteni fogják altatásban. Mit ehet-ihat majd utána?
2011. márc. 18. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Fél óra múlva elvileg adnak kórházi teát amit meg kell innia és majd csak 1-1,5óra múlva ehet pépeset.Nekünk Pécsen így volt a 18 hósomnak.
2011. márc. 18. 16:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Ajjaj. A mi babócánk azt tutira nem fogja meginni. Csak vízzel higitott (40ml gyümilé + 120ml víz) gyümilevet iszik. 9 hónapos. Vajon azt nem lehet majd neki adni?
2011. márc. 18. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem mondták, hogy mit adhatok neki inni, vagy enni. Műtét után aludt vagy két órát, vidáman ébredt, utána pedig megetettem üveges bébiétellel. Akkor 9 hónapos volt. Elvileg járt volna neki kórházi étel, de a három nap alatt egyszer kapott egy vajas zsemlét és egy üveg főzeléket. Innivalót pedig egyáltalán nem adtak neki, se teát, sem mást. Ez Zalaegerszegen volt.
2011. márc. 18. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A kisfiam 2 évesen lett műtve.Inni csak kb. a műtét befejezése után 2 órával lehetett.Kortyonként vizet adtam neki.Egyébként ő is gyümilét iszik,de szívesen elfogadta a vizet.Aludt is 2 órát.Én kb. du 4 felé adtam neki enni,addigra teljesen kitisztult és a víz is megmaradt benne amit kapott(kb. 2 dl kortyonként)Én pufi kukit adtam neki,nem akartam,hogy esetleg hányjon és ne vegyék ki a kezéből a tűt.Ropit és sós kekszet vittem magammal.Este már jóízűen evett a vacsorából,amit kapott.Jó fűszeres körözött túró.De nagyon jól esett neki.Ha tudod húzni az evést nála.akkor szerintem jobban jársz,így biztos benne marad.kisfiam nem mondta,hogy éhes,csak amikor megkérdeztem,hogy mit kér:ropit vagy kukit.De ha szopik,akkor egyszerűbb,elég neki a tej délutánig-estig.
2011. márc. 18. 20:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Már nem szopizik. A sós keksz jó ötlet. Viszek neki én is valami száraz ropogtatnivalót. Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 19. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!