Pavlik kengyelben lehet hason a baba?
Figyelt kérdés
5hónaposan kaptuk,nincs csípőficama,de az ultrahang kimutatta hogy az egyik combfej magja kisebb.2011. márc. 17. 20:24
1/5 anonim válasza:
Mikor a lányomnak volt kifejezetten tilos volt hasra tenni.Néha bűnöztem.
2/5 anonim válasza:
Nekünk azt mondták hogy igen. Miskolcon voltunk. Nekünk éjszaka így aludt, napközben nemnagyon tettem. Elvileg azért nem jó hason, mert akkor nem mozgatja a lábait, és ugye így nem alakul a vápa. Alvás közben viszont úgysem mozog számottevően. szerintem alváshoz nyugodtan. Mi volt pontosan a leleten? Alulfejlett a vápa is, vagy csak a csontmag kisebb?
3/5 anonim válasza:
Érdekes , amit írtok. Én 33 éves vagyok és anno nekem is volt kengyelem és anyukám azt mondta a doki a hason alvást ajánlotta.
4/5 A kérdező kommentje:
Vápatető meredek állású.L-abd:90/90stabil Ortolani neg.Gerincesen AV-FV-n kóros nincs
Nektek meddig kellett hogy hordja a baba a kengyelt?
2011. márc. 17. 21:48
5/5 anonim válasza:
Mi 3 hónaposan kaptuk, mert alulfejlett volt a vápa és a csontmag sem volt meg. 6 hónapos koráig hordta, és emelt adagban kapta a vigantolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!