Miután magától fel tudott ülni a babád, mennyi idő múlva tanult meg felállni? Volt valami előzménye?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 14:27
1/8 anonim válasza:
Az én kisfiam előbb állt fel (7 hónapos korában), majd állásból ülésbe letottyant, aztán ezzel egy időben négykézlábas pózból is megtanult felülni. Nincs rá szabály, minden baba máshogy fejlődik.
2/8 anonim válasza:
Először felállt, aztán ült fel 3 hónap különbséggel
3/8 anonim válasza:
Előbb álltak az enyémek is, a rácsos járókában felhúzták magukat.
4/8 anonim válasza:
Fel állt kb 6-7 hónaposan felült 7-8. Nem tudom pontosan.
5/8 A kérdező kommentje:
nekem 8 hó elején ült fel magától, azóta 3 hét telt el. Most állandóan úgy csinál, mintha bukfencezni akarna, leteszi a fejét, a popsiját pedig feltolja az égbe, meg néha feltérdel a rácsba kapaszkodva. Ez vajon már az előjele?
2011. márc. 17. 14:42
6/8 anonim válasza:
Nálunk is ezt csinálta, én is azt hittem, hogy bukfencelni akar, vagy fejen állni. De nem láttam összefüggést a felállás-felülés és eközött, mert ezt 6 hónaposan csinálta, a felállást és felülést meg csak jó egy hónappal később.
7/8 anonim válasza:
kb.1.5 hónap telt el onnan hogy felült magától a felállásig.Ő is azt csinálta hogy popsi az égbe,és utána 1-1.5 hét volt hogy ágyba kapaszkodva felállt.
8/8 anonim válasza:
5 hónaposan felült, 7 hónaposan felállt. Popsi égnek, onnan a járóka rácsába felkapaszkodott.
Aztán 10 hónapos koráig gyakorolta mind a felállás-leguggolást, mind a lépegetést. Onnantól viszont nincs megállás :D 11 hónaposan már egyedül ment sőt szaladt...azóta se nagyon akar megállni, pedig már lassan 2 éves lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!