Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babámnak mit adhatné...

2 hónapos babámnak mit adhatnék inni?

Figyelt kérdés
Eleinte a Humana HA-t kapta, de abból rengeteget visszabukott, úgy hogy hamar áttértünk a Beba HA/AR-re, de az meg annyira sűrű a Humanához képest. Szoktam neki adni kamilla teát, vagy néha vizet, de nem nagyon tetszenek neki ezek a folyadékok. Amiket látok babáknak való itókákat, azok meg 4 hónapos kortól adhatók.
2011. márc. 17. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet higítani egy picit ? Nekünk nem váltak be ezek a sűrű grízes tápik áttértünk a Mildibére.Nem bukott tőle és ízlik is .
2011. márc. 17. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
A babám most 8 hónapos, de 4 hónapos koráig köménymagos teát kapott inni, nagyon szerette, mert a kamilla megfogta a hasát. 4 hónapos kora óta sima teát főzök neki, persze nagyon gyengét. Nagyon szereti.
2011. márc. 17. 10:30
 3/6 A kérdező kommentje:
A Mildibét is felírhatja a doki? Milyen állaga van? Nem nagyon merem hígítani a Bebát. A köménymagos teától nagyon fájt a hasa, már próbáltam. Köszönöm a gyors válaszokat!
2011. márc. 17. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:
zia hugomnak már a korházban vizet adtak egy két csepp citromlével esetleg úgy nem fogadja el a vizet?
2011. márc. 17. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Felírhatja persze a Mildibét ! Én recept nélkül veszem , mert így sem drága . Tej állaga van , nem sűrű . És édeskésebb az íze mint mondjuk a Milumilnak . Az Én babám imádja . Mi már a Mildibé2-et esszük az van kis kiszerelésben is és az 715 ft (350g) a Mildibé 1-es (az kell Nektek),az 2x 400g azthiszem és 1500 Ft kb.
2011. márc. 17. 12:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor lehet hogy inkább tápszer váltás lesz...
2011. márc. 17. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!