Bugaboo babakocsit érdemes ennyi pénzért megvenni? 200 eFt
Szia! Én is néztem annó azt a kocsit, de aztán Quinny buzz lett belőle, mert a bugaboo mózes része nekem nagyon alacsonyan volt, pedig csak 165 vagyok, a quinnyiben pedig olyan jó magasan van a mózes rész és merev falú ami nekem jobban bejött mint a bugaboonál ott csak úgy lóg a mózes. A quinny sport része is kényelmesebbnek tűnik nekem mint a bugabooé, puhább. Nagyon jó a szúnyogháló hozzá, ha kirakod a babát aludni, nem kell félni hogy megcsípi valami, vagy rászáll a légy stb. 3 kerekű, s nagyon könnyű irányítani, kinyitni is sokkal könnyebb, és nagyon jó színekben lehet kapni, nálunk a mózes capri kék, az ülőrész rózsaszín narancs, a hordozó pedig fekete narancs, és ha akciósan veszed, a szett hordozó kocsi mózes kijön 200 ezerből.
A brendonban van ez is, az is, össze tudod hasonlítani, kérdd meg az eladót mutassa meg melyik hogy csukódik nyílik, mózessel ülőrésszel hordozóval milyen, tologasd meg, s akkor meglátod számodra melyik kényelmesebb, szimpatikusabb. Én úgy voltam vele, egyszer veszek babakocsit, de az kiszolgája majd a tervezett 2 babát, s ha kell még hugomnak is oda tudom majd adni, s nincs kedvem a silány minőségű babakocsival bíbelődni hogy kiesik a kereke, önállósodnak a kerekei, nem arra megy amerre akarom, hamar kinövi a gyerek, s minden második ugyan olyan és szembe jön velem. Mindenkinek más fontos, s másra költ inkább többet kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!