Tul keves neki 1 uveges bebikaja? Tapszert utana, vagy mondjuk masfel uvegeset egyszerre?
akkor nem fogja felírni.
amúgy én azt tanácsolom, hogy térj át a tejpépekre üveges helyett, táplálóbb is és neki valóbb!
első vagyok Kecskeméti fajta: üvegre az van irva hogy 195 grammos, de cumisüvegbe kiöntve nekem csak 150...és az univeres fajta is 150? grammos! igy gondoltam hogy nagyobb kiszerelés! Ez van 4 hós kortól is!!!De gondolom ezt tudod:)))!!
Minden jót nektek!
nem kell ám újra kezdeni ha most tejpépeket adsz neki :)
az pont olyan kiváltott étkezés és amit már kóstoltattál, nem kell, bármikor adhatsz neki!
Szerintem egyszerre kevesebb kaját adjál neki, és inkbb tápszerrel pótold!
Nekik még ekkora korban gyenge a gyomrocskájuk.
A bébiételekből meg van egy csomó 4hós kortól adható- nem darabosak. (nem is értem, aki ezt írta, hogy gondolta, hogy darabos 8hósoknak való kaját adsz majd a 3hós bébidnek??) Mindegy, lehet elnézte a kérdést.
Én úgy csinálnám a helyedben, hogy reggeli tápszer, tízórai kis gyümölcsös kaja+tápszer, ebéd kis zöldséges kaja+tápszer uzsonna és vascsora tápszer.
4-5hós korától meg már az uzsonna is lehet gyümölcsös, vagy tejpép. És ekkor már lehet a kaja adagot növelni a tápszert meg csökkenteni.
reggeli-vacsora tápszer
remélem sikerrel jársz!
Kedves utolsó! 8_19-es vagyok- nem akartalak megbántani- félreértettelek!! :-) remélem nincs harag!!
Kérdezőnek sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!