Miért feszíti ki magát?
Figyelt kérdés
Kislányom 7 hónapos és eddig nem volt gond a pellenkázással,de pár napja folyton fesziti a lábát igy alig tudom szépen rendbetenni a nunit és a fenekét.
/fürdés után is csinálja/ Ha elvonjuk a figyelmét engedi.
Arra gondoltam,hogy fájhat neki de nem piros sem a nuni sem a popsi.Szerintetek?
2011. márc. 15. 21:04
1/3 anonim válasza:
Az én fél éves fiam is csinálja ezt....
Sőt egy kér ismim babója is.
Szerintem felfedezett egy új szokást:)
Ezt gyakorolja:D
2/3 krisztivan válasza:
Az én hat hós fiam is nagy élvezettel feszít.Tudom hogy élvezi mert utána meg közben is teli szájjal nevet rám.
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam is 7 hónapos, és pár hete folyamatos küzdelem a pelenkázás. Ha törölni vagy bekenni akarom, kinyújtja a lábát, ha a pelust ráadni, akkor felhúzza a lábát a hasára, pont az ellenkezőjét, mint ami jó lenne. Mindig kell valamit adni a kezébe, mert másképpen olyan, mint egy kis sajtkukac, hasra akar fordulni stb. Szerencsére elég türelmes vagyok, és van humorérzékem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!