1,5-2 éves gyerkőcötök mellett mennyit tudtok kettesben elmenni valahova (moziba, színházba, vagy csak sétálni) a párotokkal és hogy oldjátok meg a gyerekfelügyeletet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 12:54
11/12 A kérdező kommentje:
Nálunk az a baj, hogy jelenleg külföldön élünk, a párom itt talált munkát. Így se rokonok, se barátok. Mindig hármasban csinálunk programokat. Ha otthon lennénk, anyukám tudna vigyázni a kislányomra néha. Nem vagyok nagyon "eljárós" típus, és nem is arról van szó, hogy baj, hogy hármasban megyünk mindenhova, de egyszer-egyszer jó lenne kettesben lenni 1-2 órára.
2011. márc. 15. 15:18
12/12 anonim válasza:
Hú, benneteket olvasva, nagyon szerencsések vagyunk.
Én sokáig (9 hónapos koráig) csak akkor hagytam a fiamat másra, amikor aludt, abban az időben intéztem mindent (fodrász, kozmetikus, bevásárlás, hivatalos ügyek stb.).
Amióta egyszer alszik, sokkal könnyebb a helyzet, anyukám szerdánként, anyósom csütörtökönként jön, a délutáni ébredéskor már ők vannak vele, megtanulták, mit hogyan kell a kicsi körül csinálni, 1-2 órára simán velük hagyom.
Ilyenkor szoktunk "randizni" a férjemmel (ha a fenti programok közül épp egyik sincs), de semmi extrát nem csinálnuk, csak kettesben sétálunk, max. forró csokizunk vagy fagyizunk valahol, de már ez is szuper kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!