15 hónapos babának mit lehet adni lázra s köhögésre?
Figyelt kérdés
1 hete hétfőn kaptuk meg az oltást,de mostanában mindig betegeskedik.Vissza kapjuk mindig !Tegnap óta 39,8 és 38,8 között mozog a hője a popsiban s eléggé köhög már pár napja.
Mit adjak neki?Nurofen szirupot és lázcsillapító kúpot adtam neki.
Köhögésre???????
Csak holnap lesz orvos,vagy marad az ügyelet,de oda meg nem szívesen viszem,nehogy ott marasztalják.
Bár én úgyse hagynám ott!
2011. márc. 15. 11:26
1/3 anonim válasza:
én köhögésre stodált szoktam adni,meg sinupretet.a nurofen,meg a kúp is jó.egyébként valószínűleg az oltástól van.nálunk is 2 napig magas láz volt,folyt az orra,köhécselt.aztán pöttyös lett az arca és most már nincs semmi baja.azért ha nagyon nem akarna lemenni a láza,lehet,elvinném még ma orvoshoz.
2/3 anonim válasza:
Eleg magas laza van, a kisfiamnak 1 hete volt tudogyulladasa, o is kohogott, magas laza volt. Kohogesre valamit feltetlen kerj neki a patikaban amig orvos nem latja.
Jobbulast!
3/3 anonim válasza:
Mi is köhögünk.18hónapos.A patikus azt mondta,hogy ebben a korban köhögéscsillapítót még nem szabad adni,inkább köptetőt.Most az ambroxol-q szirupot kapja és szépen szakadozik.Nekünk a stodal semmit nem használt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!