Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is nyugtalan a babája...

Másnak is nyugtalan a babája éjszakánként? Alul leírtam mi is a gond.

Figyelt kérdés

Az én babám este 9 kor alszik el, aztán legközelebb éjfélkor ébred szopizni(de nem mindig mert néha fél óra múlva fent van megint ), majd utánna óránként, vagy félóránként,kicsit felsír kíveszem a mellemre teszem cumizik és alszik tovább , van úgy hogy nem is eszik csak cumizik a mellemen.

Én már tisztára ki vagyok készülve , szinte semmit nem alszok, nappal meg szeretnék jó anyuka lenni sokat foglalkozni a babámmal ,de a fáradság miatt sokszor nem sikerül.Lelkiismeret furdalásom van mert sokszor türelmetlen vagyok a fáradság miatt.Sokat vártunk a babára , most meg úgy érzem rossz anya vagyok!

Van esetleg valami ötletetek?Mit tegyek, hogyan tovább?

Segítségem nincs! aki néha vigyázna a kicsire.

2011. márc. 15. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha már féléves elmúlt és megkezdted a hozzátáplását, nyugodtan leszoktathatod az éjszakai eszegetésekről. Ha felsír, és nem szoptatod meg, nem veszed ki, hanem adsz neki kis forralt vizet, akkor lehet, hogy eleinte fel lesz háborodva a változáson, és sírni fog, de 1-2 hét alatt megszokja az új rendet, és nyugodtabbak lesznek az éjszakáitok. Nem vagy rossza anya, csak fáradt, bárki az lenne ilyenkor, és fáradtan mindenki feszültebb. És akkor se vagy rossz anya, ha következetesen a sarkadra állsz és leszoktatod az éjszakai szopizásról. Hosszú távon mindkettőtök érdekét szolgálja. Sok sikert!!!
2011. márc. 15. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Szió.

Mi 3 hónaposak vagyunk és ugyan ezekkel a problémákkal küszködünk csak nálunk még van egy apropó ugyanis ők ikrek a drágáim,ma hajnalban is 2 órahosszát kínlódtam mire visszaaltattam őket mert aki előbb kelt annyira nyűgös és hangos volt hogy felébresztette a tesóját ,én bízom abban hogy mihamarabb vége lesz ennek a korszaknak mert kegyetlen,én úgy gondolom az én porontyaim azért nem akarnak nagyon aludni mert olyan nagy fejlődésen megy most át a szervezetük ami megzavarja őket a nyugalmukban,ja meg még egy nekem mikor fél óránként keltek arra a megoldás az volt hogy,az utolsó fél órás szunyájukat ami a füdés előtt volt mindig vagyis általában 17-17:30-ig tartott na ezt kiiktattuk helyette játszunk mi úgy mondjuk foglalkozásórát tartunk és azóta szépen alszanak,majd kelnek 2 óránként enni :)))nos nektek is könnyű dolgotok de nekem sem habár az én áldott jó édesanyukám minden nap itt van és segít és így nem bolondulok bele meg nem is ájulok be hozzájuk a kiságyba:)szép napot és kitartást nekünk:))

2011. márc. 15. 13:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Régebben mi is 2 óránként ébredtünk azzal még csak el is voltam, persze az is fárasztó de még mindig jobb mint a egy vagy a félóra.

Nektek is kitartást kívánok , ikres anyukának meg duplán.

Azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül aki éjszakázik minden nap:)

2011. márc. 15. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!