Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél évesem mindig 6-kor...

Másfél évesem mindig 6-kor fog ébredni?

Figyelt kérdés
Este 8 -kor alszik de volt ,hogy 9-kor próbáltuk letenni akkor is 6 -kor ébredt !
2011. márc. 14. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ó, mi mostanában 5 és fél 6 közt kelünk! Reménykedem, hogy csak átmeneti :)
2011. márc. 14. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Nálunk átmeneti volt,17 hós most is van hogy hamarabb kel,de fekszik,lustizik még és van hogy visszaalszik.Mondjuk nemszoktam hozzá azonnal felkelni,és így fekszik ő is vissza.

Amúgy a későbbi altatással én is próbálkoztam,de nem jött be.Minél később aludt el inkább hamarabb is kelt.

2011. márc. 14. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
én fiam 14 honapos,de már nagyon régota 5 kor vagy 6 kor kel,és nem alszik vissza,picit még lustizik,összebújunk,és ennyi,fél 7 7 körül már viszem a tejecskéjét.szerintem sose fogunk 7-8 ig aludni,talán az oraáttálitáskor,reménykedem
2011. márc. 14. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Lányom 20 hónapos eddig fél7-7 körül kelt,pár napja 5-6 körül próbálkozik.Egy szobában alszunk.Szerintem korábban világosodik és beszűrődik a fény a redőnyön.Most kipróbálom hajnalban hogy csutka sötétet csinálok hátha beválik.
2011. márc. 14. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Nemsokára itt az óraállítás, akkor már 6 helyett 7-kor fog ébredni:)
2011. márc. 15. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:

A hat órának én már nagyon örülök:D

A későbbi fektetés hamarabbi kelést jelentett nálunk mindig...

2011. márc. 18. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én fiam is 18 hónapos. Általában 9 órát alszik éjjel. Kb. 9-6-ig, vagy fél 10-fél 7-ig. Volt, hogy már fél 6-kor kukorékolt. Ma jól aludt. Negyed 10-fél 8-ig. :):):) Hogy mi történt, nem tudom, de reménykedjünk, hogy áttérnek a jobb alvásra. Ja, és még éjjel megébred legalább 2x. :(
2011. márc. 18. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Nemhogy inkább örülnél neki! :)

Én azzal küzdök születése óta, hogy 7 előtt felébredjen, mert soha nem sikerül.. 8-9 között kel. Így meg nem tudom hogy fogunk odaérni fél8-8-ra az oviba. Ősszel kezdi 3 évesen.

2011. márc. 18. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!