Honnan lehet babáknak zenéket letölteni? Vagy milyen zenét érdemes neki megvenni?
Szia! Nálunk a lányom azt hallgatja, amit mi is, eddig nem tiltakozott! :-)) 7 hónapos lesz. :-) Van néhány Halász Judit cd, később biztos szeretni fogja, de külön babazenét mi nem vettünk neki. Imádja a népzenét, valószínűleg azért, mert már pocaklakó korában is hallgatta tőlem, meg látom rajta, hogy minden olyan zenére felfigyel, amit hallgattam anno... Gyerekdalokat leginkább én énekelgetek most neki, sokszor gitározok is hozzá.
Lehet találni a neten gyerekdalokat (írd be a keresőbe, kidob egy csomó oldalt), olyan is van, ami letölthető, vagy amit online tudtok hallgatni, én is ott "képezem tovább" magamat. Szerintem a gyerekeink azt szeretik legjobban, ha mi éneklünk nekik.
Szia!
Én a youtube-ról szoktam neki zenét kapcsolni.
Ő 11 hónapos változó,hogy melyik tetszik neki.
Általában a fülesmackót és a gumimacit szereti a legjobban.
Ezen az oldalon találhatsz régi meséket is mint a kukori kotkoda meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!