Tudja vki a pontos nevét azoknak a tápszereknek amivel
gond van?
Figyelt kérdés
A neve kellene, meg hogy melyik szavidős, mert ugye nem mind.Mi a milupa milumil AR optimát esszük.
Igazából nem értem az egészet, hogy miért utána jönnek erre rá, hogy gond van vele, miután forgalomba hozzák!!!!!
Nem előtte kellene tesztelni???
2011. márc. 13. 15:50
1/6 anonim válasza:
A gyártó cég a kizárólag gyógyszertári forgalomban előforduló Milupa Komfort 1, jövő év március tizenhatodikai és jövő év április huszonegyedikei lejáratú, illetve a Milupa Milumil HA1 ez év december huszonkilencedikei és jövő év február huszonnegyedikei lejáratú termékeinek visszahívását rendelte el.
2011. márc. 13. 16:02
2/6 anonim válasza:
Elvileg tesztelik,de csak az alkalmazása után derül ki,hogy baj van vele. Évente vonnak vissza tápszereket,csak nem mindent hoznak nyilvánosságra.
Ezért okosabb minél előbb abbahagyni a tápszerezést.
2011. márc. 13. 16:05
3/6 anonim válasza:
milupa milumil ha1 az biztois az én kisfiam majdnem korházba került miatta egy héten keresztül hányt és ment a hasa a kiszáradás küszöbén álltunk ennyit a klinikailag tesztel tápszerről.....
2011. márc. 13. 16:09
4/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a pontost választ nagyon, akkor ez minket nem érint hála égnek.
Másodiknak:célszerű lenne abbahagyni , az oké, de a féléves gyermekemnek mit adjak, nemrég kezdtük a hozzátáplálást.
2011. márc. 13. 16:09
5/6 A kérdező kommentje:
1609-nek
szegénykém, nagyon sajnálom, ezért nem értem, hogy, hogy hozhatják forgalomba.A gyerekekkel ne játszanak ilyen dolgokkal, hogy a fő táplálékuk van elb@szva.Ilyenkor úgy fel tudom magam húzni..........
2011. márc. 13. 16:12
6/6 anonim válasza:
én is nagyon fel húztam magam mert feleslegesen tőmtem a smectával meg ugye adnom kellet neik a tápszert is és nagyobb bajt csináltam csütörtökön kell vérvételre vinnem remélem semmi kárt nem okott neki mert bele őrülök a milupát szerdán hívom és elmondom a véleményem mert egy dobozzal elfogyasztott e gyrekem és ez lett az eredménye 16:09 voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!