Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor bújnak az első fogacskák?

Mikor bújnak az első fogacskák?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3,5 hónapos és néhány napja a kezeit gyömöszöli a szájába és folyik a nyála. Alul a két fogacska helye fehér, de még semmit nem érzek. Lehet, hogy már ilyen hamar bújni fog a foga?
2011. márc. 13. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseriteni,de az én fiamnak is 3 hónapos korától látszott alul a két kis fehér csik,elég jól.

8 és fél hónapos volt,mire szegénykémnek áttörte.

Remélem a te babád nem fog sokat szenvedni vele.

2011. márc. 13. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
8 hósan jött az első.
2011. márc. 13. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Kicsit elmúlt 5 hónapos mikor jött az alsó jobb 1-es, utána 1 hónap elteltével a bal 1-es. Most 7 hónaposan bedagadt neki a felső 4 (két 1-es és 2-es)a hónap végére kibújt a jobb 2-es és 1 hét elteltével az 1-es is most megint a 2-es fog átszaladni a napokban most 8 hónapos múlt. De szerintem ez igazán változó... Egyébként mikor látszott nála a csík azután 1 hét volt kb mire kibújt a hegye.
2011. márc. 13. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
4,5 hónaposan bújt ki az alsó kettő, 1 hét különbséggel.Amikor én a fehér csíkot láttam, onnantól 2 nap volt míg áttört.Most fél éves, azóta semmi.
2011. márc. 13. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
A lányomnak 13 hónaposan bújt ki az első fogacskája,pedig már 4 hónaposan látszódott a fehér csík alul.
2011. márc. 13. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
4,5hónaposan jött ki az alsó kettő,majd 8,5hónaposan egyszerre a felső négy.Megint egy jó nagy szünet(több hónap) és most 18hónaposan 16fogunk van.Szinte 1-2 fog/hét.Nagyon beindult és szerencsére nem szenvedtük meg eddig egyiket sem.Picit nyügibb,jobban folyik a nyála 1-2napig,több folyadékot iszik...és akkor már kotorok is a szájában,mert tudom,hogy megint kibújt egy csücsök:)))
2011. márc. 13. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
kislányomnak 2 hónapos korától voltak ezek a tünetei,hogy nagyon nyálzott meg állandóan ette a kis öklét.9 hós elmúlt mikor kibújt az elős fogacskája.az íny csak előtte pár nappal fehéredett ki.
2011. márc. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!