Kincsem új tápszert kapott, tegnap 13:00 óta nem tudott kakilni. Foghatja ez is a székletét, vagy csak meg kell, hogy szokja a szervezete?
Már mindennel próbálkoztam,nagyon szenved
Idáig háromszor evett a tápból.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.Idáig a Beba HA startot kapta, most váltottunk Milupa pepti 1-re hátha jobb lesz.
Tudtok ezekről valamit?
Kislányom Bebát evett,mint a tiéd, 3 hónapig,és napi 1x volt kaki.Én sokat raktam hasra,meg sokat masszíroztam a pocit,sok tornával.De valóban az új tápszert meg kell szoknia,előfordulhat hogy az fogta meg a kakit.
Én is itt olvastam,hogy valaki enyhe kamillateába csinálta a tápszert,és ez megoldotta a problémát.Esetleg próbáld ki, de tényleg enyhe legyen.
A Milupát nem ismerem.
Körkörös masszírozás,lábait húzd fel a kis hasa felé,szval tornáztasd meg.Pukizik ,vagy az sem megy?
Szia!
Mi ugyanígy voltunk. Beba Start után Milupa Pepti, vagy más néven pregomin. Addig volt baj a széklettel?
Nekünk akkor kezdődött mikor váltottunk, ennek 4 hete. Most 8 hetesek vagyunk.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekünk azóta nincs kaki csak segítséggel. De ne legyen így.
Azzal biztatnak már 4 hete hogy majd beáll az anyagcsere.
Hát remélem.
3 orvos 3 féle dolgot mondott és persze ellentmond egymásnak. Mi felváltva használjuk az orvosok tanácsát. Kúp, cukros kamilla, vagy Duphalac.
Ha kíváncsi vagy a részletekre írj privibe.
Sokan mondanak sokfélét, hallgasd meg és dönts belátásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!