Szegeden van olyan DÉVÉNYES aki házhoz kijön? Mennyiér? Aki már volt, mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 00:19
3/8 anonim válasza:
A többieknek: a dévényes DSGM szakgyógytornászt jelent, aki speciális tornát alkalmaz a babáknál, akiknek valamilyen izomtónus problémájuk van.
(A neten utána lehetett volna nézni.)
A kérdezőnek: próbáld meg felhívni a Dévény Anna Alapítványt, ott ki szokták adni a környéken lakó szakgyógytornászok számát azoknak, akik messze laknak és nem tudnának Bp-re járni.
Mi az alapítványhoz járunk, nagyon jó, mindig van fejlődés, ha ők javasolnak gyógytornászt, akkor biztos, hogy ugyanilyen szintű kezelést fogtok kapni. ( [link]
Jó egészséget nektek!
4/8 anonim válasza:
Mi jártunk sokáig de olyat aki házhoz jön,nem hallottam még.Nem tudjátok megoldani a bejárást?Aki beutalt gyógytornára nem tud segíteni?
5/8 A kérdező kommentje:
Kihez jártatok be? magánúton lehet valakihez járni? Mivel 2 hónap múlvára van időpont a neurológiára, addig is kellene valami.
2011. márc. 13. 16:54
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok,mi újszegedre jártunk a gyermek kórházba.Nektek hova kell majd menni?Esetleg menj be,nagyon kedves gyógytornászok vannak és kérdezd meg hogy mehettek e magán úton.Bár ha neurologus még nem látta,akkor lehet hogy nem fognak tudni csinálni semmit.De ott aki van professzor annak van magán rendelése is,azt hiszem szerdánként.Menj be nézd meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Mi a Szűcs doktorhoz kaptunk időpontot. Ki a Dévényes, aki a klinikán dolgozik? Láttam 4-en vannak szegeden aki csinálja a DSGM_t.
2011. márc. 14. 18:38
8/8 anonim válasza:
Mi a Sztriha professzorhoz járunk,a gyógytornász pedig Domonkos Ildikó!Ők az Újszegedi klinikán vannak,a profnak van magán rendelése is.Úgy tudom hogy nagyon jó,elismert doki,a gyógytornász pedig nagyon jó szakember és nagyon jól bánik a gyerekekkel.Csak dicsérni tudom Őket,nekünk nagyon sokat segítettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!