Többször beriaszt a légzésfigyelő? Volt másnál ilyenkor valamilyen probléma?
Figyelt kérdés
Én ilyenkor odaszaladok, meglököm picit, és nem látok semmi rendellenest. De sosem tudom, vajon én ébresztettem -e, vagy csak a légzésfigyelő nem érzékelt. Nagyon rossz érzés. :(2011. márc. 11. 19:33
11/16 anonim válasza:
ha a gyerek egészséges, minek a légzésfigyelő?
Miért jó, hogy folyamatos elektromosság van a gyerek közelében? Én nem ítélek el senkit, aki használ ilyet, csak nem értem.
12/16 A kérdező kommentje:
A lényeg pont az egészséges gyerekeken van, azért találták ki, mert az ilyen piciknél megtörténhet, hogy elfelejtenek levegőt venni, és akkor van a baj, ha ezt túl sokáig teszik. Más eszközzel nem lehetne észrevenni.
2011. márc. 13. 21:08
13/16 anonim válasza:
nekem angelcar ac 300 volt, soha nem riaszott tévesen, kivéve, amint elérte a lányom a 6 hónapos kort. akkor éjszakánként 2-3 alkalommal is. volt, hogy még nem is aludt a lányom, hanem gőgicsélt. Ezt meguntam, és kivettük. Most jön a kistesó, és újra használni akarom, remélem, nincs vele baj, és fog működni rendesen.
14/16 anonim válasza:
lányom korazsülött volt. az inkubátorban is többször leállt a légzése, azaz elfelejtett levegőt venni, mint ahogy más baba is körülöttünk. nekem egyértelmű volt a légzésfigyelő, még azelőtt mielőtt megszületett volna. utána meg pláne!
most 7 hónapos és hákla az égnek még nem volt riasztás. olyan volt hogy mikor hazahoztuk, kókuszmatrac volt alatta és nem érzékelte a kis súlyát a figyelő. vettünk sima matracot és azóta semmi gond. nekünk egyébként Baby controll van.
15/16 A kérdező kommentje:
A matrac megdöntése csak refluxos babánál javasolt? Elvileg a kórházban még olyan kiskocsiban toltuk őket,ami meg volt emelve.
2011. márc. 20. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!