Hány kg és cm a 4 hónapos kisbabátok? Mit eszik? Mennyit?
Tudom másik kérdés lenne,de megkérdem:Szoptatás alatt híztatok vagy fogytatok?Mennyit?
Köszi a válaszokat!:)
4050 g-mal született és 56 cm-r.el. Most 7400 g és 68 cm. Anyatejes baba. Nem tudom, mennyit eszik, mert igény szerint van szoptatva, de olyan 180 ml-t. Híztam a szoptatás alatt, de nem volt még merszem ráállni a mérlegre, csak a ruháimon tapasztalom :)
És te, kedves kérdező?
4,5 hónapos, 64 cm, 7200 gr, csak anyatejes, igény szerint, de neki napi 5 szopi az igénye. 3830 gr és 57 cm volt, amikor született.
Én fogyok, de az első babám szoptatása alatt is fogytam. Amúgy se vagyok egy vastag.
Köszi kedves Első:)
Egy cipőben járunk???
Az én kislányom nov.44-én született(38 hétre+2 napra),3950grammal,és 52 cm-rel.
Most 7450gramm,és 68,5cm.
Anyatejesek vagyunk mi is:)
Én is híztam,és lehet még fogok is sajnos,de egyszerűen gondolni sem merek a fogyókúrára!
Van rajtam +15 kg felesleg,mert most vagyok 82kg:(
Mi is igény szerint szopizunk,és van,hogy végig alussza a kislányom az éjszakát,van hogy egyszer felkel.
Ma vettem neki 4 hónapos kortól ehető bébiételt,és szépen eszi,de nagyon keveset mertem neki adni---mert még szerintem nem nagyon kell,hiszen szépen fejlődik az anyatejtől is.
Van lefagyasztva is pár liter tejcsi--sosem lehet tudni.De abból is adtam már neki.
Fejni már nem kell,mert mind a 2 cicit lerendezi:)
Jó lenne ha én is tudnék már fogyni azért...
Jó annak aki le tud szopizás alatt fogyni.
Szia!
Kisfiam 4 hónaposan 8350 gramm és 69 cm volt.
(szül.4100 gramm és 58 cm)
5 hónapig csak anyatejet kapott, igény szerint evett,általában az éjszakákat ekkor még végigaludta.
Igen és én is hiztam szoptatás alatt,3-4 kg-ot,de ez most le is ment,kisfiam elindult és 1 percre sem áll meg.
Most vagyok 55 kg,mint terhesség elött.
Ja és ő már a 3-ik gyermekem.
Szia!
Én sem fogyok a szopitól:( (súlyom annyi mint a Tied de én 151cm vagyok)elég gáááz
A kiscsaj nov.10-én született 3970gr és 56 centivel.
Ma mértük 6710gr és 62 cm.
Még csak anyatejes, nem szoktam mérni az evéseket, első gyerkőcnél nem tett túl jót az állandó mérlegelés, folyton be stresszeltem tőle. A fiam 80ml-120ml-ket evett...anno.
Kellemes hosszú hétvégét nektek!
Én kislányom nov. 13-án született 3 kg-val, és 51 cm-vel.
Most 5kg 40 dkg és 62 cm. 40+5 re született,csak anyatejes.
Novemberi, kislány, 3400 g, 52 cm - ennyivel született.
Most 4 hónapos, 62 cm, 5800 g.
Szülés után 5 kg-val könnyebb voltam a "kiindulási" súlyomhoz képest, azóta nagyjából stagnál. Se nem hízok, se nem fogyok, csak anyatejet kap, illetve most már almát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!