Ez normális, nem kóros tutira? Mindent próbáltam már, orvosnál is voltunk, de nekem nem tetszik.
Ha azt mondom hogy a lányom félévesen evett ennél kicsit többet meg fogsz íjedni.
ez állati kevés...
nálunk a vacsi 3 virsli negyed szelet kenyér- mert nem igazán szereti.-
ebéd két dl főzelék v. leves pékáruval
reggeli fél kifli vajkrémmel sonkával sajttal 3dl tej tea v. valami és 1 alma 1 banán 1 liter folyadék
28 hós.
nekünk a 3 éves lányunk 10,5 kg, hasonlóan "jó" étvággyal van megáldva
ma már nem foglalkozik vele a gyerekorvos sem, azt mondja, majd lesz több, formás, izmos kis csaj
ha beteg, ő is lefogy
13 hónapos a lányom, 9500 gramm.
A lányom mai adagja:
reggeli/tízórai (elég későn kel fel) 2 dl folyékony tejpép
ebéd amit mi eszünk kb. 150-200 grammot+1 rudi és babadesszert
uzsonna: 1 kifli és 1 joghurt
vacsora 3 vagy 4 dl tápszer, de előtte is csipeget
Szóval tényleg keveset eszik, de ha voltál vele orvosnál és semmit nem mondtak, én sem tudok semmit mondani, mert vannak jól evő babák és vannak rossz evő babák....
Szerencsére az én lányom nem válogatós, megkóstol és megeszik mindent!
Tudom lehet nem jó megoldás, de a tápszeren nem gondolkodtatok előtte?
15 hósom van, 8.9 kiló. Ő mondjuk többet eszik, mint a te kicsid, csak rengeteget mozog. Centire is kisebb, mint az átlag, 74-75 centi.
Eleinte kicsit aggódtam, hogy ilyen lassan nő a súlya, de a dokink rendben találta. Kis pinduri, de nem sovány, picit hurkás is, és pocakos.
Mi étrendünk:
reggeli: egy kis szelet kenyér sonkával
tízórai: joghurt, kölesgolyó
ebéd: Amit mi is eszünk: főzelék hússal, tészta, hús+köret, ilyesmi. Ebből normálisan eszik, kb egy gyerektányérnyit.
uzsi: joghurt, időnként túrórudi, gyümölcs
vacsi: kenyér, virsli, tojásrántotta ilyesmi.
Sajnos se a tápszert, se a tejet nem issza, tejpépeket sem, az összeset végigpróbáltuk. Ezért napi 2-3x kap joghurtot, sajtot. Este szopizik még.
Mi se vagyunk vastagok, párom 175 centi 60 kiló, én 168 centi 57 kiló. Nálunk az a meglepő inkább, hogy a nagyobbik lányom (3,5 éves) nagyon magas, 1,5 fejjel nagyobb, mint a kortársai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!