Anyukák, akiknek volt "beköltözős" rokon segítségük a legelején, mikor érkezett, meddig maradt? Jó volt?
Szerintem is elsőbb Apa majd a nagynénid!ne lőd el mind a két segítséged a legelején,főleg ha ikrek,hidd el kél a segítség még a 4.-ik héten is!Ha meg Apának mindent a szájába kell rágni a legelején akkor azt csináld,hagy szokja hisz nem csak 2 hétig kell neki segíteni hanem mostmár mindíg!Még akkor is ha már 4-5 hónaposak lesznek a babák!!
Nagyon jó egészséget,könnyű szülést,sok-sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok nektek!
Ha jól megvagytok a nagynénivel, akkor én hívnám az elején. Főz, mos, stb.
Attól még apa tud neked segíteni!
Nekem anyám volt a segítségem, nem lakik tőlünk messze, de nagyon örülök, hogy itt volt. Sokat segített!
Ettől függetlenül a párom is tudott mit csinálni. :)
Még valami. én már válaszoltam hogy volt segítségem.
Èn egy hétig bögtem mindenen. pl valaki viccet mesélt én meg elbögtem magamat. felhívott a barátnöm és csak bögtem. nem volt okom. ott volt a kislányom akit vártam, de olyan idegen volt. mintha valaki ittfelejtette volna. tudtam hogy gondoskodnom kell róla, de az jutott eszembe ha munkahelyemen vagyok és rossz akkor tudom hogy jön a hétvége és kipihenem magamat. itt ilyen nem volt. hiába jön hétvége akkor sincs megállás.
a legnehezebb az elsö pár nap lesz, mikor még a tejed sehol sem lesz és küzdesz hogy tejed legyen, és melyik bög jobban. ilyenkor nem árt ha valaki míg az egyiket cicizteted addig valaki közben a másikat eteti.
mivel próbáltam a tejemet szaporítani így 2-3 óránként ment a következö. minimum félóra cici majd etetetés tápival az is legalább félóra mert a cumisüvegböl nem úgy eszik mint ciciböl. cicin megpihen a cumisüvegböl csak szívja így könnyen fájhat a hasa utánna. aztán kb 20 perc fejés. vagy is egy gyerekkel több mint egy óra volt az etetés. aztán elmosogatni mindent stb... szóval szerintem nagyon nehéz az eleje még egy gyerekkel is. és mi lesz ha mindegyik hasfájós lesz? egy percet sem fogsz aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!