Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Touragoo vagy Bertoni sport...

Touragoo vagy Bertoni sport babakocsi? Miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. márc. 9. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk Bertoni Foxy van. 1 hete vettük, de én nem szeretem.

Az ülés tépőzárral rögzül az alatta levő vázhoz és állandóan elenged, így a gyerek lóg belőle. Egyszerűen nem tudom bele rögzíteni.

A másik ( ez mondjuk egyedi hiba ) nem mindig lehet összecsukni. Szóval én visszaviszem, remélem kicserélik másik modellre.

2011. márc. 9. 13:26
 2/5 A kérdező kommentje:
ÉS a váza az stabil?Az úton nem csörög-csattog?
2011. márc. 9. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, azzal semmi gond nincs.

Alapjában véve egy jó babakocsi lenne, ha nem tépőzárral rögzülne a huzat az ülésre..

Amúgy könnyű összecsukni, 1 kézzel megy. Könnyű az egész kocsi. Én a 4 emeletről viszem le gyalog gyerekkel együtt. Jó nagy a csomagtartója is.

2011. márc. 9. 20:48
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha vennél,milyet vennél?Mert ezt nagyon jónak láttuk mi is(ma voltak megnézni tesómék),de emiatt nem merem megvenni.
2011. márc. 9. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Chipolino Piccadily volt a választásom, mert mindenképp esernyőt akartam, de az eladó hölgy rábeszélt a Foxyra. Már nagyon bánom.. Nem volt lehetőségem visszavinni időben, így rajtam marad egy ideig, de ha alkalmam lesz rá, mindenképp olyat veszek majd.
2011. márc. 11. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!