Baj, hogy hason fekve még nem támaszkodik a tenyerére a babám nyújtott karral?
Az lenne gond, ha teljesen passzív lenne, de úgy tűnik, nem az, hiszen már forog/fordul.
Haladjon csak a maga ütemében.
2 gyerekes anyuka
Köszi! Csak mivel első baba, mindig görcsölni fogok, kb. addig amíg nem szalad, és nem beszél:))
Szegénykém nagyon utál hason lenni, mindig sír, néha hagyom "szenvedni", mert csak így tanulja meg ezeket.
második vagyok:
Mindkét gyerekem utált hason lenni, én úgy csináltam, hogy naponta 3-4x hasra tettem őket, és amikor kiakadtak, visszaforgattam. Napról napra erősödtek, és hosszabb ideig bírták, eleinte csak két percig...
Mindent szépen megtanultak (már szaladnak :o)
De nem ezen múlik, egyik gyerekem mozgásfejlődése nagyon gyorsan ment, a másiké meg szép komótosan.
Barátnőm kisfia, aki egyidős kisebbik lányommal, már 3 hónaposan kinyomta magát (úgy ahogy Te "szeretnéd"), aztán fejlesztésre kellett vinni, mert 7 hónaposan még nem fordult.
Hidd el nem számít! Légy résen (de szerintem nagyon is azon vagy :o) , és észre veszed, ha gond van, és ebben segít az orvosi kontroll és a védőnő is.
MInden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!