Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mi az a családi...

Anyukák! Mi az a családi kedvezmény vagy támogatás?

Figyelt kérdés
A férjem kapta a munkahelyén, de nem tudta,hogy mi az és még én sem hallottam róla.Nekem is alá kellett írnom a papírt.
2011. márc. 9. 08:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm, tehát akkor a munkáltatónál kell igényelni, és a párom is tudja ugye? mivel én most gyesen vagyok, neki van jövedelme.
2011. márc. 9. 09:41
 12/23 anonim ***** válasza:
azt valaki tudja, hogy hogy igazolom, hogy 3 hós terhes vagyok? a szülészemtől kell kérnem papírt? Vagy van erre formanyomtatvány, amit a szülészem tölt ki?
2011. márc. 9. 09:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Nincs erre forma nyomtatvány, a nőgyógyász ír neked egy igazolást.
2011. márc. 9. 09:58
 14/23 anonim ***** válasza:
A nődoki ír egy pár sort, de ezt nem kell mellékelned, 5 évig viszont meg kell őrizni.
2011. márc. 9. 10:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Tehát a munkáltatónak kell leadni két példányban, ő továbbítja az apeh felé, majd ő következő hónapban már kevesebbet adózik utánnad, és azt a pénzt neked adja? vagy hogy kell ezt elképzelni?
2011. márc. 9. 10:44
 16/23 anonim ***** válasza:

Kb. így:)

A kedvezménnyel csökkenti az adóalapodat, így kevesebb lesz a fizetésed adóterhe, amit a munkáltató befizet, és te valóban a különbséget kapod.

2011. márc. 9. 10:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Köszi:-))
2011. márc. 9. 10:53
 18/23 anonim ***** válasza:
09:56-os vagyok, köszönöm szépen! Nem mintha számítana, így van 2 gyermekünk (egy pocakban), ha 3 lenne, akkor számítana, ha jól tudom nálunk. De azért köszönöm szépen :)
2011. márc. 9. 11:38
 19/23 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy így megbeszéltétek,de én még mindig nem az adókedvezményre vagyok kíváncsi... :)
2011. márc. 9. 14:12
 20/23 anonim ***** válasza:
A kérdésed ez volt: mi az a családi kedvezmény. A hivatalos neve: családi adókedvezmény, arról volt itt szó:) De ha még van valami, akkor kérdezz nyugodtan.
2011. márc. 9. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!