Az oké, hogy a 8 hós babám még ilyenkor alszik, ha 8-kor fekszik?
Eddig ezen nem gondolkodtam, de mindig van egy 2 órás délutáni alvásunk, kb 16-17 órától.. és 20-kor fektetjük.
Ezért is lehet, hogy rosszul alszik éjszaka??
8 hósan én se hagytam 4-fél 5 után aludni, hogy este 8-kor tutira aludjon. Ha tovább aludt, mint fél 5, akkor még este 10-kor is a fejünkön ugrált. Én felébresztettem.
Valahogy el vagytok csúszva. De ha 5-től 7-ig alszik a babád, akkor hogy alszik el egyáltalán este 8-kor?
Nekünk így volt: éjjel 8-tól reggel 7-ig, 9:30-től 11-ig, aztán 14:30-től du 4-ig.
Szerintem inkább az altatásnál jelenthet problémát, de ha könnyen elalszik, akkor szerintem nem a délutáni alvás okozza. Az én picim még csak 7 hónapos, de a napközbeni 3. alvás 18-19 körül szokott lenni, viszont akkor 21 óra előtt nem is tudom letenni aludni. Most már néha előfordul, hogy kihagyja a 3. alvást, akkor 19.30-20.00 között már alszik.
Én inkább arra gyanakodnék, hogy jön a foga, vagy nem evett eleget napközben. Esetleg a mozgásfejlődés is okozhat ilyen problémákat.
Köszi a válaszokat!
Még megköszönném, ha ezeket mérlegelve is válaszolnátok:
- hajnalban kel olyan 3-4 fele, alig tudom visszaaltatni, max cicivel. után legkésőbb 6-kor kel.
- aztán 8-9 fele már tök álmos, ott van egy 45 perces alvás
- aztán sétakor 12 körül még egy óra
és délután totál álmos már, azért fektetem le 4 körül..
Az utána lévő elalvással nincs különösebb gond, inkább az éjszakákkal:
NEM ALSZIK egyben 3 óránál többet: kel: 11-kor, 2-3-kor, 5-kor.
TOTAL KIVAGYOK!!!
el vagyunk csúszva???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!