Babáknál mennyi a normál vércukorszint?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 18:08
1/5 anonim válasza:
Ha nem egy pár napos újszülöttről van szó, akkor ugyanannyi mint egy felnőttnél.
2/5 A kérdező kommentje:
5 hónapos babáról van szó. Akkor megnyugodtam, köszi.
Az történt ugyanis, hogy az apja vágta a körmét és kicsit sajnos belevágott, vérzett, így gondoltam van otthon vércukormérő készülékünk, megmérem. Evés után volt, és így lett 6,0.
2011. márc. 8. 18:24
3/5 anonim válasza:
Frissen evés után vagy eltelt a kötelező 2 óra?
Egyébként vércukorszint mérés előtt kezet kell mosni és az első vércseppet letörölni mert ezek mind bezavarhatnak az eredménybe.
4/5 A kérdező kommentje:
jó másfél óra eltelt. Nekem terhességi cukrom volt és azért van itthon gép, gondoltam is már rá, hogy egyszer meg kéne nézni a vércukrát, csak nem akartam feleslegesen megszúrni. Amikor megszületett, nagyon alacsony, 1,9 volt a vércukra, de hamar helyrehozták.
2011. márc. 8. 21:14
5/5 anonim válasza:
Igen, az újszülött kori kicsit alacsony, de az sem olyan vészes. Náluk gyakran előfordul, hogy alacsonyabb a normálisnál.
Az étkezés utáni 6-os érték is jó, de szerintem ha a gyerek bírja, néha nézzetek rá ha van alkalmatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!