Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem találok ilyen babkocsit,...

Nem találok ilyen babkocsit, linkelnétek? Többi lenn

Figyelt kérdés

Falun lakunk, arra van babakocsink, de az utazáshoz nehéz, és nagy...

Kéne egy olyan babakocsi ami kicsire összecsukható, könnyű, vízszintesig dönthető.Amivel városba lehetne szaladgálni, lehetőleg olcsó akár használt is, mert nem szeretnék megint sokat kiadni egy másik babkocsira, amit alig alig fogunk használni...

2011. márc. 8. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

ez pl. 175 fokig dönthető, majdnem vízszintesig, nem tudom mennyire feltétel a teljesen dönthetőség:)

2011. márc. 8. 16:31
 2/9 A kérdező kommentje:

3hónapos babának kellene:)

szerintem arra a pá órára nem tragédia ez sem:)

egész jó kis kicsi, köszönöm:)

azért még szívesen fogadom a linkeket

2011. márc. 8. 16:53
 3/9 A kérdező kommentje:
csak kisfiúnak ez a szín, inkább valami fiúsabbra gondoltam
2011. márc. 8. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk ilyen van:

[link]

A második a türkizkék-sötétkék szinü,nagyon meg vagyok vele elégedve,mamatálcás,a kupola hátrészén van egy kis tárolórekesz,lapra csukható,jól tisztitható,van hozzá lábzsák is,könnyü,nagyon jól lehet irányitani egy kézzel is,több,mint 1éve használjuk,jók a kerekei is,BKV-ni is egyszerü vele,és a babám is nagyon szereti.

Az én kisfiam 18hónapos lesz,már egyedül megy,de az utcán szeret inkább babakocsizni,és nem sétálni,neki ugy kényelmes,és ahogy elnézem öt,még biztosan jó ideig igy is lesz!:)

Remélem tudtam neked segiteni!:)

2011. márc. 8. 18:08
 5/9 anonim ***** válasza:
.
2011. márc. 8. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
én is pont a baby design minit akartam ajánlani, én is itt az oldalon kaptam az ötletet, lehet épp az előző válaszolótól. nekem is kék van, nagyon szuper, majdnem vízszintesig dönthető, könnyű(gyerekkel együtt hoztam fel a 3.-ra). nagyon szuper, nagyon szeretem!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 8. 21:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hány hós korától hordod benne a picit?
2011. márc. 8. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
mi 10 hónapos korától, de ha nem lenne hideg tél, akkor már szerintem 7-8 hónapos korától abban tolnám
2011. márc. 10. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

18.08as baby design mini-s vagyok :)

Én ugy kb. 5hónapos kora körültöl használom ezt a babakocsit,akkor vettük. :)

És azóta is csak ezt használjuk:)

2011. márc. 11. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!