Mit csináljak már? Január ota, amiota 1 éves lett a fiam, azota 1 ik nap 1 szer, másik nap kétszer alszik. Mikor lesz már ennek vége?
Ez nálunk 3 hétig ment, utána, amikor a délutáni alvások egyre nehézkesebbek lettek kitoltam a délelőtti alvást 10-ről 11-re, majd 12-re. Lefoglaltam. Azóta csak egyszer alszik 2-2,5 órát, de még mindig jobb, mint előtte, amikor a délutáni alvás vagy sikerült, vagy nem, ha nem, akkor összesen 1 órát aludt napközben és az estéink hisztisek voltak.
Mondjuk én soha nem altattam babakocsiban a babánkat, mindig az ágyában aludt. Csak néha fordult elő, hogy elaludt a babakocsiban, de soha nem ébresztem fel (főleg nem napirend vagy kötelező evés miatt), csak ha nagyon muszáj.
nagyon korán van a 6 órai ébredés, nem csodálom, hogy nem bírja. tedd le mondjuk 11kor és hagyd aludni, aztán ebédel ha felébred és mehetnétek akkor sétálni.
én fiam 15 hónapos, 8-9 között ébred, délben ebédel, 1kor alszik el. este 9körül van fekvés.
Szia!
Az én kisfiam 11 hónapos.
Reggel felkel 6-7 felé majd 9-10 kor visszalaszik kb.2 órára,és délután is 4kor elalszik akkor is pár órára,így nem nyűgös este sem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!