Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi a normális hízás 3...

Mennyi a normális hízás 3 hónapos korban?

Figyelt kérdés
A kislányom 11 hetes. Az első két hónapban meghízta a 600 grammot, de ebben a hónapban eddig csak 300 grammot hízott ( még van egy hét a harmadik hónapból ).6-7 szer pisil,kétszer kakál. A havi minimum tudom 400 gramm. Foglalkozzak ezzel ha nem fogja ezt elérni jövő hétre, de amúgy jól néz ki? mert a doktornő biztos pótlást javasol. Én nem szeretnék tápszert adni, csak anyatejet kapott eddig.
2011. márc. 8. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyivel született, mennyi most? Különben soha ne azt nézd,mit írnak a táblázatok, hanem,. hogy a te gyereked amúgy jólérzi-e magát a bőrében. Ha mosolygós, kiegyensúlyozott, elég a pisi, kaki, akkor ne foglalkozz az átlaggal! Különben ez alatt a hét alatt még hízik, a hízás is szakaszos, egyik héten több, másikon kevesebb, de ugye közben a hossza is nő...
2011. márc. 8. 10:05
 2/6 A kérdező kommentje:
3140 grammal született, 3060 grammal jöttünk haza. Most 4570 gramm meztelen.
2011. márc. 8. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szép a súlya, nyugi! Az én lányom 2950-nel született, 2780-nal jöttünk haza. 3 hónaposan "csak" 4410 gramm volt és a dokink szerint minden tökélete volt vele .
2011. márc. 8. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
2011. márc. 8. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:

jaj, ne aggódj!

nálunk sokkal durvább volt, és fölöslegesen aggódtam! nálunk szintén 3 hó után csökkent (kb.így: 1.hó600g, 2.1100, 3.700, 4.400, 5.200!, 6.600, 7.800)

egyrészt a havi minimum sincs kőbe vésve, mindenki mást mond. egy számomra 100%ban megbízható csecsemős orvos szerinte 320g a minimum. (állítólag a havi 500g még szülink idejéből maradt, amikor nyomatták a tápszert, pótlást.)

ha a babád jókedvű, és sokat mozog, akkor ne izgulj. épp a sok mozgástól is lehet.

ja, és a babámon kívül tesóm babája, barátnőm babája is megtorpant a hízásban ekkora korában, úgyhogy egyátalán nem egyedi, rosszat jeéentő dologról van szó.

2011. márc. 8. 10:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Az enyém 11 hónapos koráig havi fél kilót hízott,s enki sem akarta, hogy pótlást adjak, fél évig csak anyatejes volt

4 kilóval született, 3 hónaposan 5 és fél kilót nyomott.

2011. márc. 8. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!