Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan vélemények érdekelnének...

Olyan vélemények érdekelnének aki már korábban adott a babának tehén tejet? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 07:00
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, hogy manapság mi számít koránnak, talán már a mi esetünk is?:)

11 hónapos kora óta kap tejet, azóta tápszert egyáltalán nem.Amúgy most 13 hónapos.Semmi gond nem volt, nem ütötte ki,2x talán felesbe kapta tápszerrel 3.ra már csak tejet, szóval ennyi volt a bevezetés...

Egy ismerős 6 hónapos kortól adja, náluk is hasonlóan zajlott, mint nálunk, problémamentesen.

Nekem az a véleményem, hogy ha a babában nincsen meg az allergiára való hajlam, és problémamentesen zajlott a hozzátáplálás nem kell nagy ügyet csinálni.

2011. márc. 8. 07:05
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Mindhárom gyerekem,már 4-5 hónaposan kapott tejet. Egyik sem lett allergiás.
2011. márc. 8. 07:12
 3/8 anonim ***** válasza:

szia,

a kisfiam 7 hónapos korában kapott először tehéntejet, két hónapig laktózmenteset adtam Neki. semmi gond nem volt, imádja a tejet, napi 2x3 dl megvan ma is. persze nekem könnyű dolgom volt, nincs a családban tej érzékeny vagy allergiára hajlamos rokon, így kevésbé aggódtam ezek miatt.

Ági

2011. márc. 8. 07:54
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

6honaposan kapott eloszor,folymatosan emeltem az adagot.

a bolti tejet anyira nem szereti mind a hazit de megissza ha epp nincs mas.13hos.

2011. márc. 8. 08:05
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
10 hos koratol kap bolti tehen tejet.Most 2 eves es sosem utott tole ki, nem volt gondunk sosem emiatt
2011. márc. 8. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:
8hónapos volt a kislányom amikor adtam neki először.Nálunk sem volt gond.Még csak reggel adok neki , este tápszert kap a vitamin miatt.Most 9 és fél hós. Harmadolom neki.mikortól kaphatna színtejet? bocs ,hogy belekérdezek.
2011. márc. 8. 10:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Az én védőnőm azt mondta még 1 év alatt nem lehet neki adni de 3 évre akarják emelni. Az interneten utána olvasva láttam, hogy már 2 hetes korba adni kéne a babáknak hogy ne legyen ekcémás vagy allergiás rá.
2011. márc. 8. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:

a mi védőnők nem tudta, Ő két éves korig tápszert ajánlott, én meg nem akartam veszekedni Vele ezen. természetesen tudom, hogy csak a munkáját végzi és csak jót akart, de én meg nem szerettem volna 2 éves korában is tápszerezni a gyermekem.

Ági

2011. márc. 8. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!