Olyan vélemények érdekelnének aki már korábban adott a babának tehén tejet? Mik a tapasztalatok?
Nem tudom, hogy manapság mi számít koránnak, talán már a mi esetünk is?:)
11 hónapos kora óta kap tejet, azóta tápszert egyáltalán nem.Amúgy most 13 hónapos.Semmi gond nem volt, nem ütötte ki,2x talán felesbe kapta tápszerrel 3.ra már csak tejet, szóval ennyi volt a bevezetés...
Egy ismerős 6 hónapos kortól adja, náluk is hasonlóan zajlott, mint nálunk, problémamentesen.
Nekem az a véleményem, hogy ha a babában nincsen meg az allergiára való hajlam, és problémamentesen zajlott a hozzátáplálás nem kell nagy ügyet csinálni.
szia,
a kisfiam 7 hónapos korában kapott először tehéntejet, két hónapig laktózmenteset adtam Neki. semmi gond nem volt, imádja a tejet, napi 2x3 dl megvan ma is. persze nekem könnyű dolgom volt, nincs a családban tej érzékeny vagy allergiára hajlamos rokon, így kevésbé aggódtam ezek miatt.
Ági
6honaposan kapott eloszor,folymatosan emeltem az adagot.
a bolti tejet anyira nem szereti mind a hazit de megissza ha epp nincs mas.13hos.
a mi védőnők nem tudta, Ő két éves korig tápszert ajánlott, én meg nem akartam veszekedni Vele ezen. természetesen tudom, hogy csak a munkáját végzi és csak jót akart, de én meg nem szerettem volna 2 éves korában is tápszerezni a gyermekem.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!