Hol a legolcsóbb a Milupa Jó éjszakát tejpép? Tényleg csak öt alkalomra elég?
Szia!
Épp tegnap fogyott el az almás jó éjszakát pép. Először vettem a kislányomnak aki most 9,5 hónapos mert akciós volt a DM-ben. Minen tejpép öt napig elég ha az útmutatást követve adod neki. De nem kell minden nap azt adni neki. Reggelire és vacsorára az én lányom tápszert ill. Sinlacot kap. A tejpép az a tízóraira van. Egyik nap tejpépet kap a másik nap meg babajoghurtot, és/vagy gyümölcsöt, illetve Hipp üveges túrókrém gyümölcsös desszertet, vagy az általam készített gyümölcsös rizst turmixolva, vagy gyümölcsöt Sinlac-al dúsítva. Szóval a lényeg hogy minden másnap kapja a tejpépet és így 10 napig elég egy doboz tejpép. Imádta ezt az almásat és igen valóban picike alma darabok vannak benne, de ez szépen elolvad vagy inkább felpuhul a kis szájában. Ne félj nem tudja félre nyelni. Próbáld ki. Én is veszek még holnap a babámnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!