Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babát hordozók mennyit és...

Babát hordozók mennyit és mikor hordoztok egy nap? Mennyi idős a pici?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

szia,

napi szinten mi kb. 5-6 hónapos koráig használtuk, az autóban is 6 hónapos volt, amikor nagyobb ülésre cseréltük. sétához, bevásárláshoz mindig ebben vittem, volt egy időszak, amikor otthon ebben aludt. nagyon kényelmes volt, szerettem!! :)

Ági

2011. márc. 6. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a kendős hordozásra gondoltál, nem?

Még nem volt egy hónapos, mikor magamra kötöttem a kisfiam előre. Imádta, s gyorsan aludt is rajtam 2 órát! Ezen felbuzdulva így mentünk bevásárolni, s nem okozott semmi problémát. Aztán ahogy nőtt, egyre jobban tetszett neki, de egyre nehezebb volt nekem, s ahhoz meg picinek találtam, hogy hátra kössem, így most egy időre elnapoltuk a hordozást. Most 4 hós múlt, de a súlya miatt előre már nem kötöm.

2 óránál tovább sosem volt rajtam, s általában egyszer kötöttem magamra egy nap. Persze ez alól kivétel volt, ha olyan helyre mentünk, ahol le kellett "választani" magamról! :)

Jó dolog, csak ajánlani tudom.

2011. márc. 6. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:
2-6 óra: függ a fronttál, fogtól, betegségtől, oltástól.. nagyon sok mindentől. A séta mindig, az előbb felsoroltaknál többet, mindig igény szerint :) Itthon már háton, sétához még elől, amíg nem lesz jobb idő, súlyra nála még belefér. 6 hónapos.
2011. márc. 6. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
igen, a kendősre gondoltam :-)
2011. márc. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!