Milyen babakocsit vennel ilyen esetben?
A lanyom onnaloan megy,sot szalad.
Szeretnek egy kocsit setahoz,mert azert meg kicsi ahhoz hogy lemenjunk a boltba vele,szoval ilyen potmegoldasnak ha elfarad.
Utazni is szeretnek vele,busszal,ott is ilyen potmegoldasnak kellene hogy a buszmeggalottol el tudjunk jutni a mamahoz ami nincs tul kozel.
Van rendes melykocsink,de nem szeretem,dog nehez es mostmar ki sem tudnank hasznalni.
Tudnal tippet adni hogy milyet vegyek?mire figyeljek oda vasarlaskor?
Valamilyen esernyőre csukhatót keress, ami egy mozdulattal összecsukható, ráadásul pille könnyű. [link]
Ilyesmire gondolok.
Es ilyet lehet venni valami nagy bevasarlokozpontban?
Cora,tesco?
kulfoldi vagyok igy netrol rendelni enm tudok.
Most talatam meg hogy ilyet nalunk is lehet kapni,es meg olcsobb is.
Es errol velemeny?ez kisebbnek tunik,de nem tudom hogy ez most elony-e a masikkal szemben.
A másiknál az is előny, hogy van csomitartója alul, ahová tudsz pakolni esetleg. Az is, hogy a gyereket nem süti a nap közvetlenül, mert van kupolája. Aztán ugyan be tudod kötni a gyerkőcöt, de nincs elöl karfája. Amit linkeltem, dönthető a háttámla, ha esetleg besunyna a baba, nem kell ülve aludnia.
Nem tudom, amit linkeltél, sajna nem magyarul van, így nem nagyon tudom fordítani a jellemzőit.
Hat amit belinkeltem nagyon alap,se dontes se semmi,viszont a legkonyebb kocsi ami letezik.
Mivel tobbet kellene vinnem mint amenyit a gyerek benne van,igy ez elony nekem.Paklos resz nem elony,hatizsakba pakolok vasaraskor.Viszont a kupola jo lenne,a nap miatt.
koszonom a valaszokat,haszanosak voltak,meg gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!