Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet hogy a kisfiamnak...

Mitől lehet hogy a kisfiamnak könnyezik a szeme, nagyon sokat tüsszög és folyik az orra?

Figyelt kérdés
Pénteken még csak az orra folyt(vizes jellegű),tegnap már a szeme is sokat könnyezett,mára már vörös is neki a szeme alja,sokat tüsszent(egymás után 2-3-at).Sokat dörzsöli is a szemét meg az orrát.Nagyon olyan a szeme egész nap mint aki elakar aludni,laposakat pislog,és sápadt.Nemakar aludni,tehát nem álmos csak úgy néz ki,enni eszik láza nincs.Éjszaka nagyon rosszul alszik két napja.Esetleg allergia lehet?Holnap elviszem orvoshoz,de ha valaki volt ilyen helyzetben és tud segíteni azt megköszönném!
2011. márc. 6. 12:15
 1/5 A kérdező kommentje:
18 hónapos.
2011. márc. 6. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem allergia lesz.......

gondold végig, hogy mi változott meg péntek óta az életetekben. voltatok e vhol új helyen, váltottál e mosószert, adtál e neki vmi olyan kaját amit eddig nem, bár ezek nem ilyesmi tünetek.Vagy változott e bármi is a hétvégén?Más tünetek nincsenek?Az is lehet, hogy beteg lesz, nem tud tüsszenteni, csavarja az orrát, és azért piszkálja, könnyezik.De itt szerintem tényleg a doki tud válaszolni.Addig figyeld,hogy más tünet jelentkezik e.

2011. márc. 6. 12:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Gondolkodtam,de semmi új ételt nemkapott,és nemváltoztattam semmin!Arra gondoltam hogy valamire kint lehet allergiás,mert pénteken mikor hazajöttünk a sétáról utána kezdődött!Sajnos már december óta havonta egyszer összeszed valami betegséget,alig gyógyulunk ki az egyikből jön a másik:( Már arra gondolok hogy biztos én csinálok valamit rosszul,de eddig alig volt szinte beteg mióta megszületett,most meg folyamatosan:(

2011. márc. 6. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia,mi lett a babáddal?Lett belőle rendes nátha,vagy elmult?Az enyém ugyanezt csinálja 2 napja,és nem tudom mi ez!
2011. márc. 16. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Akkor elvittem az orvoshoz,és azt mondta hogy csak egy kis nátha bár ilyet én még nemtapasztaltam.Csepegtettem az orrát naponta 3-szor és napi 1-2-szer szívtam.A védőnő szerint allergia is lehet,ő a mogyoró vagy milyen fára gyanakodott.Tényleg olyan tünetek voltak mint az allergiánál,de megmondom őszintén azóta sem tudom hogy mitől volt mert kb 5 nap múlva teljesen elmúltak a tünetek!

Jobbulást a babádnak!

2011. márc. 17. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!