Mitől lehet hogy a kisfiamnak könnyezik a szeme, nagyon sokat tüsszög és folyik az orra?
szerintem allergia lesz.......
gondold végig, hogy mi változott meg péntek óta az életetekben. voltatok e vhol új helyen, váltottál e mosószert, adtál e neki vmi olyan kaját amit eddig nem, bár ezek nem ilyesmi tünetek.Vagy változott e bármi is a hétvégén?Más tünetek nincsenek?Az is lehet, hogy beteg lesz, nem tud tüsszenteni, csavarja az orrát, és azért piszkálja, könnyezik.De itt szerintem tényleg a doki tud válaszolni.Addig figyeld,hogy más tünet jelentkezik e.
Köszi a választ!
Gondolkodtam,de semmi új ételt nemkapott,és nemváltoztattam semmin!Arra gondoltam hogy valamire kint lehet allergiás,mert pénteken mikor hazajöttünk a sétáról utána kezdődött!Sajnos már december óta havonta egyszer összeszed valami betegséget,alig gyógyulunk ki az egyikből jön a másik:( Már arra gondolok hogy biztos én csinálok valamit rosszul,de eddig alig volt szinte beteg mióta megszületett,most meg folyamatosan:(
Szia!
Akkor elvittem az orvoshoz,és azt mondta hogy csak egy kis nátha bár ilyet én még nemtapasztaltam.Csepegtettem az orrát naponta 3-szor és napi 1-2-szer szívtam.A védőnő szerint allergia is lehet,ő a mogyoró vagy milyen fára gyanakodott.Tényleg olyan tünetek voltak mint az allergiánál,de megmondom őszintén azóta sem tudom hogy mitől volt mert kb 5 nap múlva teljesen elmúltak a tünetek!
Jobbulást a babádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!