Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől büdösödik bele a víz?

Mitől büdösödik bele a víz?

Figyelt kérdés
Pár hete kezdtem el használni a MAM cumisüveget illetve itató pohár de cumit tettem rá így cumisüvegként használom egyenlőre.Eddig nem volt vele bajom,pár napja cumit cseréltem rajta és a Jana víz helyett Óbudai babvizet tettem bele.Igazából nem hinném hogy ezek miatt de észrevettem hogy akár 1-2 óra alatt is irdatlan büdös és fura possadt ízű lesz a víz.Volt valakinek ilyen vagy van ötletetek hogy mitől.Első használat előtt kifőztem.
2011. márc. 5. 16:25
 1/2 kisnita ***** válasza:
Volt benne valami más vízen kívül is? Nekünk AVENT itatónk van és a szelep résznél ahol van az a csöpögés mentes tömítés, ott büdösödik be. Illetve az alján meg a falán ha teát vagy gyümilevet teszek bele és akkor oda is rátapad. Szedd szét darabjaira, vedd ki azt a szilikon tömítést is és úgy most el külön-külön és ha már megszáradt rendesen csak akkor rakd össze. A falára is ügylej, hogy rendesen ki legyen mosva (üvegmosóval beletömöm a mosogató szivacsot és azzal mosom ki) Én így szoktam és akkor nem büdös.
2011. márc. 5. 16:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is időbe tellt, mire rájöttem, hogy ivás közben a kicsiknél nemcsak kifelé jön ám a cucc az üvegből!

Mondjuk én minden este mosogatószerrel és forró vízzel kimosom az itatókát, de még így is van, hogy a rászáradt almát, banánt, kefírt stb. alig tudom levakarni. Hát ettől büdi.

2011. márc. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!