Oscillococcinumot hogy kell adagolni? 6 tubus van benne, egyszerre az egész tubust? Vagy 5 golyót vagy ez h van? K
Szia!
Én a múlt héten egy egész tubust adtam neki megelőzés céljából és azt mondta a gyerekorvosom, hogy nem baj! A következő tubust holnap fogja kapni, addig míg vannak ezek a nyavaják a levegőbe. Biztos ami biztos, mivel a párom eladó, és jönnek mennek a bacik a munkahelyén.
Szerencsére eddig megúsztuk nem volt még beteg a kicsi lány!!
Boldog babázást kíván 9 hónapos anyuka!
Ha a babának adod, akkor 5 golyót kell feloldani egy kis vízben, és nem fémkanállal, hanem műanyaggal vagy fakanállal elkeverni. 6 óránként ismételhető. Ne párologtass illóolajokat a baba környezetében, míg homeopata szert alkalmazol. Ne egyen/igyon fél órával a szer előtt és után, max vizet.
felnőttnél meg:
Influenzás időszakban: hetente 1 adag, azaz 1 műanyag tartály tartalma.
Influenzás tünetek jelentkezésekor egy adagot kell bevenni, majd ezt kétszer, esetleg háromszor (6 óránként) megismételni;
Már kialakult influenza esetén naponta kétszer (reggel és este) 1 adag 1-3 napon át.
én is szeretnék adni a babámnak, mert a párom beteg és nem szeretném ha elkapná... 9 hónapos a kisfickó.
adagolhatom neki úgy, h minden nap 5 golyót eszik és az egész dobozzal odaadom neki ameddig el nem fogy???
bocsánat, h kérdezek, csak pont fel akartam tenni a kérdét, mikor láttam, hogy a kedves kérdező megelőzött:))
Utolsó válaszolónak, aki kérdezett is.
Az én kisfiam 13 hónapos, most adom én is neki, azt mondták a patikában, hogy a kis fiolában lévő adagot negyedeljem neki. Tehát, hogy egyszerre kb. a negyed részét rakjam az innivalójába, és 1 nap csak kétszer adjak belőle.
Remélem tudtam segíteni:)
2 gyerekes anyuka
Sziasztok!
Olvassátok már el a dobozon lévő infót!!!!!
1 db tubus megelőzés céljából!!!!!!!!! Akkor minek harmadolni, meg negyedelni, akkor nem fog használni semmit.
Igaz mindenki belátása szerint dönt.
9 hónapos anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!