Kisfiam szuletese ota kis voroses folt van a tarkojan. Lassan 5 honapos, es meg mindig nem mult el. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 14:18
11/18 anonim válasza:
kislányom most 5 éves. a két szemhélyán és a tarkóján, míg fiamnak csak a tarkóján van (3 éves).
Télen minimálisan látszik, de ekkor is csak ha jobban odafigyelek rá)
ha nagyon álmos a lányom, akkor rögtön virít a szeme. de amúgy csak magas hőre vagy sírásra jön elő.
12/18 anonim válasza:
A kislányom 22 hónapos. A tarkóján, a haja alatt sok ilyen folt van. Halványodott, de nem tűnt el.
13/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy mennyiben ludas a befordulás utáni nyomódás elmélete. A fiam végig faros volt, és akkora tűzfolt van a tarkóján, mint a 1/2 tenyerem. Egyre halványabb, de még mindig látszik neki, és szerintem nem is fog elmúlni.
14/18 anonim válasza:
14. 37-es vagyok. mindkettő gyerek császárral született. se terhesség alatt, se műtét alatt nem volt semmi külső dolog ami okozhatta volna. a babona engem is megnevettet, főleg az ilyen.
15/18 anonim válasza:
Az én lányomnak is volt az orra alatt és a két szemöldöke között. A kórházban azt mondták, 6 hetes korára elmúlik. Nem egészen így lett. Lassan elkezdett halványulni, 3 éves korában csak akkor lehetett látni, ha bejött a hidegről, vagy sírt. 5 éves korára már csak én láttam, rá 1 évre már én sem.
16/18 anonim válasza:
Fiamnak is a tarkóján van egy hatalmas tűzfolt. 4 éves és ugyanolyan mint picikorában....
17/18 anonim válasza:
A férjem 36 éves, és még mindig sokszor látszik neki a tarkóján. A lányunknak ugyanott van, 2 éves, halványodott, de nem múlt el. A haja eltakarja, és remélem, hogy sosem lesz nagyobb baja:)
18/18 anonim válasza:
Örülök,hogy kelleme perceket okoztam .Már ezért megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!