Mi ez ha nem hasfájás? Részletek lent
nem tudsz pontosabban fogalmazni? így nagyon nehéz :(
a nyomásra annyit reagálnék, hogy ha nem fáj a pocakja akkor simán lehet, hogy a hangját próálgatja :)
de 6 hetesen általában pocak fájá a gond! ki mondta, hogy nem az? mert ha a szomszéd néni... :)
emelgeti a lábát? ha a pocakjára fekteted megkönnyebbül? mennyit eszik?
hú, elég bunkónak tűnik az első mondatom :O
bocsi, nem úgy szántam :S
Pedig nagy valószínűséggel ez pocakfájás lehet.
Tornáztasd, masszírozd a hasát. próbáld ki a gripe watert, nagyon jó hasfájásra.Sajnos türelmesnek kell lenni és idővel majd jobb lesz.
első vagyok
szegényke :( az azért nem jó ha puki bántja ennyire, akkor nem büfizett eleget. ne addig büfiztesd amúgy sikerül egy, henem fél óráig, a válladra tedd, hogy függőleges helyzetben legyen :)
nekünk az infacol használt, 3 nap után teljesen elmúlt a hasfájása, minden etetés előtt nyomtam a szájába.
van cseresznyemag párna, azt is kipróbálhatod, nem tudod hol lehet kapni :( de a meleg biztos jó. vagy hajszárítózd a pocakját messziről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!