Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez ha nem hasfájás? Részlet...

Mi ez ha nem hasfájás? Részletek lent

Figyelt kérdés
Húzza magát 6hetes kislányom,puki,kaki van de olyan mintha belenyilalni közbe a pocijába meg egyfolytában nyom.De mitől?Büfizik is szopi után.Aztmondják ez nem hasfájás de akkor mi?
2011. márc. 4. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:

nem tudsz pontosabban fogalmazni? így nagyon nehéz :(

a nyomásra annyit reagálnék, hogy ha nem fáj a pocakja akkor simán lehet, hogy a hangját próálgatja :)

de 6 hetesen általában pocak fájá a gond! ki mondta, hogy nem az? mert ha a szomszéd néni... :)

emelgeti a lábát? ha a pocakjára fekteted megkönnyebbül? mennyit eszik?

2011. márc. 4. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
dehogynem, gondolom ezek puki előtt lehetnek, amíg nem jön ki csavarja a kis hasát.gondolom ha kijött megnyugszik.
 3/7 anonim ***** válasza:

hú, elég bunkónak tűnik az első mondatom :O

bocsi, nem úgy szántam :S

4/7 anonim ***** válasza:

Pedig nagy valószínűséggel ez pocakfájás lehet.

Tornáztasd, masszírozd a hasát. próbáld ki a gripe watert, nagyon jó hasfájásra.Sajnos türelmesnek kell lenni és idővel majd jobb lesz.

2011. márc. 4. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Először is köszi a választ.Álmában is nyomogat.Olyan nyomogatás mintha nem tudna kakilni vagy pukizni.Sír is emiatt.Próbáltunk mi már mindent.A víztől hasmenése volt.Ebből mennyit adtatok neki hogy használt?Hason sem nyugszik+.Egész nap ez megy.
2011. márc. 4. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

szegényke :( az azért nem jó ha puki bántja ennyire, akkor nem büfizett eleget. ne addig büfiztesd amúgy sikerül egy, henem fél óráig, a válladra tedd, hogy függőleges helyzetben legyen :)

nekünk az infacol használt, 3 nap után teljesen elmúlt a hasfájása, minden etetés előtt nyomtam a szájába.

van cseresznyemag párna, azt is kipróbálhatod, nem tudod hol lehet kapni :( de a meleg biztos jó. vagy hajszárítózd a pocakját messziről

2011. márc. 4. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
14 11-es vagyok.Én nem próbáltam semmi gyógyszert, mert olvastam hogy mindenkinek más vált be.Mire kipróbáltam volna, hogy nekünk melyik hat, és jó, kinőtte volna a hasfájást.Én Mecsekbaby teát főztem mindennap, 3-4 nap múlva jó lett minden.Van benne édeskömény, az kimondottan hasfájásra jó.
2011. márc. 4. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!