Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabátok mikor aludta át...

Kisbabátok mikor aludta át először az éjszakát?

Figyelt kérdés
8 hónapos, még mindig 3-4 szer ébred éjszaka, eszik-iszik, néha még neki áll játszani is. Már alig bírjuk, felváltva kelünk fel hozzá. Van valami jó ötletetek?
2011. márc. 4. 09:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

4-5 hetesen már csak 1* kelt föl szopizni, 2 hósan 1* sem, de volt h 3hósan meg 2 óránként szopizott.

Változó, de többnyire átalussza az éjszakákat, pedig csak szopis baba.

Én is észre vettem többször is h éjjel fönt van. Játszik a Drága. De mielőtt még észre veszi h ébren vagyok, gyors becsukom a szemem :-) és előbb utóbb visszaalszik.

Éjjel sose beszélek hozzá, ha szopiztatom akkor se. Igy megtanulta, h este csönd van meg alvás.

De lehet h ott a gond h "eszik-iszik". Mi is kibirjuk éjjel evés nélkül, neki is ki kell. Erről kellene szerintem leszoktatnotok.

2011. márc. 5. 17:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam már hogy nem adok neki enni-inni, de nagyon sírt, nem bírtam..., egyébként én sem kapcsolok villanyt, ha játszik nem szólók hozzá, de neki nem akadály egyedül is tök jól eljátszik órákon át. Köztünk alszik, elaludna a kiságyban is, de már nem bírtuk, a sok éjszakai felkelést, így köztünk maradt.:-(
2011. márc. 6. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!