Már teljesen kivagyok, mit adjak neki enni?
Kislányom 7 hónapos, anyatejes, de ebben a hónapban csak 200g-ot hízott, és éjjel is 2 óránként kér enni, a tejem már nem elég neki. A hozzátáplálással is hadilábon állunk, mert semmit nem akar elfogadni, ha valamit nagy nehezen elfogad, akkor már másodszor nem biztos. Már a 3. féle tápszert adjuk neki, de meg sem szívja az üveget, csak rágja,mert belecsepeg a szájába és nyomja ki a nyelvével, mert nem ízlik neki, próbáltam a sinlacot, tejpépeket, szóval már tényleg mindent.
Teljesen ki vagyok idegileg attól, hogy most is sír, de hiába adom a tápszert nem kéri, csak a cicimet keresi, de egy órája etettem, és nincs tejem. Ha valaki volt már ilyen helyzetben hogy sikerült megoldania? Illetve másik kérdésem, hogy melyik az a tápszer, ami leginkább hasonlít az anyatej ízére? Már az ára sem érdekel, csak egyen már valamit.
Egy a lényeg: ne HA-s tápszer legyen, mert azok mind keserűek.
A Beba tápi nagyon finom, az pont eléggé édeskés, az én tejemre nagyon hasonlított, kisfiam simán el is fogadta.
Egyébként a cumisüveg sem mindegy, hogy milyen, nálunk abból meg az Avent vált be.
Ne tápszert adj neki,hanem rendes ételt! Gyümölcsöket,főzelékeket rendesen fűszerezve,és habarva.
Ekkor babának már nem elég laktató az anyatej. A tápszer íze pedig rossz,és az sem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!